Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Μασούντ στο Ιράν - Ξέσπασμα για την κλήση του στην Εθνική!
| 2018-03-25 21:10:00

Χαμός με Μασούντ στο Ιράν - Ξέσπασμα για την κλήση του στην Εθνική!

Sportdog Team
Χαμός με Μασούντ στο Ιράν - Ξέσπασμα για την κλήση του στην Εθνική!

Δεν... λέει να ηρεμήσει ο άσος της ΑΕΚ!

Η κλήση του Μασούντ Σοτζέι στην εθνική ομάδα του Ιράν για το φιλικό με την Τυνησία, στο οποίο μάλιστα ο άσος της ΑΕΚ έπαιξε, άνοιξε νέες συζυτήσεις σχετικά με το εάν ο παίκτης θα πρέπει να βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Η επιλογή του Μασούντ να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ το καλοκαίρι, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων καθώς το κράτος του Ιράν απαγορεύει στους πολίτες του να έρχονται σε επαφή με Ισραηλινούς, κάτι το οποίο ισχύει και για τον αθλητισμό.

Ο Μασούντ πέρασε αρκετούς μήνες εκτός εθνικής ομάδας, μέχρι που ο προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, αποφάσισε να τον ξανακαλέσει και να του δώσει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Τυνησία.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε στον Μοχαμάντ Αλί Πουρμοχτάρ, βουλευτή του Ιράν, ο οποίος ξέσπασε κατά της κλήσης του άσου της ΑΕΚ!

"Περίμενα ότι το υπουργείο εσωτερικών θα αναλάμβανε την υπόθεση και θα είχε σοβαρή επιρροή στο όλο ζήτημα. Αποδείχθηκε όμως ότι όσα ειπώθηκαν προ μηνών δεν είχαν καμία βάση και ότι έγιναν μόνο και μόνο για να κατευνάσουν την κοινή γνώμη. Η κλήση του Μασούντ στην εθνική ομάδα είναι μη αποδεχτή  και το υπουργείο αθλητισμού πρέπει να λογοδοτήσει", είπε ο Πουρμοχτάρ στο πρακτορείο ειδήσεων "Fars".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags