Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπουδαία κίνηση Κατσουράνη μετά την ήττα της Παναχαϊκής! (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-25 21:25:00

Σπουδαία κίνηση Κατσουράνη μετά την ήττα της Παναχαϊκής! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σπουδαία κίνηση Κατσουράνη μετά την ήττα της Παναχαϊκής! (ΦΩΤΟ)

Του αξίζουν συγχαρητήρια!

O Κώστας Κατσουράνης δεν διστάζει να εκφράζει τη γνώμη του για τη διαιτησία, αφού έχει ξεσπάσει αρκετές φορές φέτος για την αντιμετώπιση της Παναχαϊκής σε προηγούμενα παιχνίδια.

Όμως, όπως κρίνει αυστηρά τους διαιτητές όταν θεωρεί ότι αδικήθηκε η ομάδα του, με ανάλογο τρόπο έχει το θάρρος να τους δώσει συγχαρητήρια όταν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Αυτό απέδειξε σήμερα ο παράγοντας της Παναχαϊκής, καθώς παρά την ήττα της ομάδας του από τη Δόξα Δράμας με 2-0, ο παλαίμαχος άσος έδωσε συγχαρητήρια στη διαιτησία με ανάρτησή του μέσω Twitter!

 

Aνακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ, η οποία ευχαρίστησε τους «Μαυραετούς» για τη φιλοξενία: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την άριστη και υποδειγματική φιλοξενία της, τόσο προς την ομάδα μας, όσο και στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Παράλληλα, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε δημόσια τον διαιτητή κ. Φωτιάδη και τους βοηθούς του κ.κ. Δημόπουλο & Κελεσίδη για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν τα καθήκοντά τους καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags