Facebook Pixel Sportdog.gr | Nέο ξέσπασμα Μητρόπουλου για Μαρινάκη - Τι απάντησε στο κράξιμο των οπαδών, ατάκες-κόλαση
| 2018-03-26 09:15:00

Nέο ξέσπασμα Μητρόπουλου για Μαρινάκη - Τι απάντησε στο κράξιμο των οπαδών, ατάκες-κόλαση

του Παναγιώτη Νικολάου
Nέο ξέσπασμα Μητρόπουλου για Μαρινάκη - Τι απάντησε στο κράξιμο των οπαδών, ατάκες-κόλαση

Xαμός στα social media με τον παίκτη-σύμβολο του Ολυμπιακού.

Θέση στον «εμφύλιο πόλεμο» που ξέσπασε από τη διαδικτυακή ανάρτησή του για την υπόθεση της ποινικής δίωξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη, πήρε με νέο του ποστάρισμα ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος

Ο άλλοτε παίκτης-σύμβολο των Ερυθρολεύκων δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική από σημαντική μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού για το σχόλιό του, που ανέφερε «πόρισμα-κόλαφος κατά Μαρινάκη... Άρχισαν τα όργανα... Αχ ρε πρόεδρε» και θέλησε να απαντήσει άμεσα. Ο ίδιος ο παλαίμαχος διεθνής άσος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τονίζοντας ότι δεν είναι αχάριστος για να ξεχνάει ότι είχε πόστο στην ΠΑΕ επί διοικήσεως του Ελληνα εφοπλιστή, ωστόσο σημείωσε πως ο σύλλογος δεν πρέπει να ταυτίζεται με τον ιδιοκτήτη του, όπως και ότι δεν πρέπει να εμπλέκεται σε πολιτικές σκοπιμότητες.  

Πάντως, η θέση-απάντηση του παλαίμαχου άσου στις κατηγορίες που του εκτοξεύτηκαν δεν έτυχε ανάλογης δημοσιότητας όσο εκείνης του αρχικού σχολίου του, ενώ υπήρξαν σαφείς αιχμές και τοποθετήσεις πως και ο ίδιος ο Τάσος Μητρόπουλος εκμεταλλεύτηκε πολιτικά στο παρελθόν τη δημοσιότητα από την καριέρα του στον Ολυμπιακό και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  

Μεταξύ άλλων, πάντως, ο παλαίμαχος διεθνής σημείωσε πως δεν έχει καμία προσωπική εμπάθεια εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέροντας πως «εάν υπήρχε εμπάθεια ή άλλοι λόγοι, θα μπορούσα να είχα αναπαραγάγει εκατοντάδες άρθρα κατά του προέδρου ή ακόμα και να ρίξω λάδι στη φωτιά, τότε που οι περισσότεροι τον βρίζατε... Όπως τότε που απομακρύνθηκε ο Τάκης Λεμονής από την ομάδα και σε ένα σωρό περιπτώσεις ακόμα».

Στην αναφορά του για την παρουσία του στην ομάδα επί προεδρίας Μαρινάκη, σημείωσε: «Εννοείται πως δεν ξεχνάω πως επί Μαρινάκη ανήκα για αρκετά χρόνια στο επιτελείο του Ολυμπιακού, όπως δεν ξεχνάω επίσης, πως υπήρξα στο πλάι όλων των προέδρων του Θρύλου για πάρα πολλά χρόνια. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως -με σεβασμό πάντα- δεν θα λέω την άποψή μου και πως θα φιμωνόμαστε μπροστά σε κάτι που αναπαράγεται από παντού. Το ξεκαθαρίζω για να τελειώνουμε μία για πάντα...». 

Οσον αφορά τη συνολική άποψή του επί του ζητήματος, που έχει προκύψει, ανέφερε: «Για το αν είμαι κατά του Μαρινάκη, να το ξεκαθαρίσουμε τώρα επιτόπου. Είμαι υπέρ του Ολυμπιακού και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να εμπλέκεται σε πολιτικά τερτίπια και να γίνεται αφορμή να συμβαίνουν τόσο σοβαρές καταστάσεις. Κατά τη γνώμη μου, ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έξω από οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια και πως τα θέματα πρέπει να κλείνουν με ομαλούς τρόπους για να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags