Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη ατάκα: «Aς καεί το άλσος, αρκεί να μη γίνει το γήπεδο του… Μελισσανίδη»
| 2018-03-26 10:16:00

Απίστευτη ατάκα: «Aς καεί το άλσος, αρκεί να μη γίνει το γήπεδο του… Μελισσανίδη»

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα: «Aς καεί το άλσος, αρκεί να μη γίνει το γήπεδο του… Μελισσανίδη»

Ποιος προέβη σε αυτή την αποκάλυψη;

Για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε στην "Live Sport", ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, αποκαλύπτοντας τον πόλεμο που δέχεται η κατασκευή του γηπέδου από τον Δήμο της περιοχής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο κ.Ανδριόπουλος: 

«Ο δήμος όχι μόνο απέχει, αλλά είναι και αρνητικός, ακόμη και στις υποχρεώσεις που έχει από το νόμο. Του έχουμε υποβάλει, όπως ορίζει ο νόμος, τη μελέτη πυροπροστασίας του άλσους, την οποία πληρώσαμε 40.000 ευρώ. Την ενέκρινε το Δασαρχείο από τον Οκτώβριο και ο δήμος ακόμη δεν την έχει θέσει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο όπως υποχρεούται. Κανονικά θα έπρεπε η αποκεντρωμένη διοίκηση να τους έχει ήδη εγκαλέσει, δεν είναι υπερβολικό αυτό που λέω. Είχαν στα χέρια τους τρεις διαφορετικές κυκλοφοριακές μελέτες και ενέκριναν τη μόνη που δεν λάμβανε υπόψη την υπογειοποίηση και η οποία είναι μη εφαρμόσιμη. Δεν έχει εγκριθεί από το υπουργείο και κρίθηκε ως απαράδεκτη», αναφέρει αρχικά και προσθέτει: 

«Έχω ακούσει δημοτικό σύμβουλο να λέει ‘ας καεί το άλσος, αρκεί να μη γίνει το γήπεδο του… Μελισσανίδη’. Το πιστεύετε αυτό; Είναι αλήθεια. Αυτά αντιμετωπίζουμε. Ο δήμος πρέπει να αγκαλιάσει το έργο. Δεν γίνεται αλλιώς. Το έχω πει πόσες φορές. Πρέπει να βρεθεί δίπλα στο έργο και να αντιληφθεί τι θα κερδίσει η πόλη από την κατασκευή του γηπέδου. Είναι κρίμα να λειτουργεί έτσι ο δήμος γιατί και το γήπεδο θα γίνει και η υπογειοποίηση σύντομα θα ξεκινήσει. Κι ο δήμος είναι απέναντι σε όλα αυτά που είναι και προς δικό του συμφέρον, όχι μόνο της ΑΕΚ». 

Συνεχίζοντας για το χρονοδιάγραμμα του έργου, λέει: «Το 2019 έπειτα από όλα όσα έχουν γίνει είναι ανέφικτος στόχος. Αν δεν υπάρξουν για παράδειγμα έντονες βροχοπτώσεις, απεργίες ή τρικλοποδιές, γιατί υπάρχει για παράδειγμα η υπογειοποίηση που είναι δημόσιο έργο και δεν εξαρτάται από μας. Αυτή -κακά τα ψέματα- επηρεάζεται από τις εκλογές που θα έχουμε του χρόνου. Τα γραφειοκρατικά, για να μην παρεξηγηθώ, όχι η οντότητα. Αν, λοιπόν, πάνε όλα καλά, τότε η ομάδα δεδομένα θα μπορεί να παίξει μπάλα στο γήπεδο τη σεζόν 2020/21». 

Ενώ σχετικά με τη χωρητικότητα του γηπέδου υποστηρίζει πως: «Θα φτάσουμε τις 34 με 35 θύρες. Η χωρητικότητα θα είναι πάνω από 32.000 και θα πλησιάζει προς τους 33.000 θεατές. Ο τρόπος που θα γίνει η κατασκευή θα δημιουργεί μια απίστευτη ακουστική. Θα είναι κάτι μοναδικό σαν εμπειρία να βλέπει κάποιος παιχνίδι στην "Αγια-Σοφιά"».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags