26/03/18 - 11:13

Συγκλονίζει o Κανιθάρες μετά την κηδεία του γιου του

Ποιο ήταν το μήνυμα του παλαίμαχου τερματοφύλακα.

Sportdog Team
Συγκλονίζει o Κανιθάρες μετά την κηδεία του γιου του
1.339views 0shares

Το τελευταίο "αντίο" στον 5χρονο γιο του είπε το Σάββατο ο Σαντιάγκο Κανιθάρες, που μετά την κηδεία, του αφιέρωσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, λέγοντας τα εξής:

«Χθες, είχαμε την ευκαιρία να πούμε στον Σάντι το αντίο που του άξιζε, με μία πολύτιμη θρησκευτική τελετή την οποία επιμελήθηκε η μητέρα του. Σε όσους ήταν εκεί, σε όσους δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, σε όλους ήθελαν να είναι εκεί, σε εκείνους που έστειλαν το μήνυμά τους μέσω των social media, σε όλους, σας ευχαριστώ από καρδιάς. Διότι είναι απίθανο να δέχεσαι τόση συμπαράσταση.

Είμαι σίγουρος ότι το άξιζε. Ελπίζω όλο αυτό να μας έκανε περισσότερο ανθρώπους και η κληρονομιά του να μας βοηθήσει να επιλύσουμε τις συγκρούσεις που έχουμε στη ζωή. Τέλος, γνωρίζουμε ότι όλα συνεχίζονται, γι’ αυτό όλη η οικογένεια είναι έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινή ζωή από αύριο. Όσον αφορά εμένα, ανυπομονώ να ξαναδώ τους συναδέλφους μου και να επιστρέψω στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Σας ευχαριστώ, ό,τι έγινε δεν θα ξεχαστεί. Μια τεράστια αγκαλιά από όλη την πολύτιμη οικογένειά μου».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ