Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταγγελία που ΣΟΚάρει για διεθνή ποδοσφαιριστή - «Είναι επικίνδυνος, μπορεί να σκοτώσει»!
| 2018-03-26 11:48:00

Καταγγελία που ΣΟΚάρει για διεθνή ποδοσφαιριστή - «Είναι επικίνδυνος, μπορεί να σκοτώσει»!

Sportdog Team
Καταγγελία που ΣΟΚάρει για διεθνή ποδοσφαιριστή - «Είναι επικίνδυνος, μπορεί να σκοτώσει»!

«Μου έριχνε κλωτσιές στην κοιλιά, στο πρόσωπο, παντού».

Σε τεράστιες αποκαλύψεις προχώρησε πρώην σύντροφος διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν κατονομάζεται, μιλώντας στην "L' Equipe".

Η Μίριαμ, όπως είναι το ψευδώνυμο που της έδωσε η εφημερίδα, αποφάσισε να μιλήσει για τα όσα βίωσε από την συνύπαρξή της με τον ποδοσφαιριστή, σοκάροντας με αυτά που αποκάλυψε.

«Μου έριχνε κλωτσιές στην κοιλιά, στο πρόσωπο, παντού. Γνωρίζω ότι είναι το ίδιο βίαιος και με την τωρινή σύντροφό του, την οποία χτυπούσε ακόμα και στην εγκυμοσύνη της. Γνωρίζω ότι συμβαίνει ακόμα, μου τα λέει ο πατέρας του παίκτη, με τον οποίο ακόμα διατηρώ επαφή. 

Φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα σκοτώσει κάποιον. Σκέφτομαι να τον καταγγείλω στις αρχές, αλλά ακόμα φοβάμαι για εμένα και για το παιδί μου. Είναι επικίνδυνος» εξομολογήθηκε η κοπέλα και συμπλήρωσε: 

«Πριν από τέσσερα χρόνια μου είπε να έρθω να ζήσω στη Γαλλία μαζί μου, ότι θα αναλάμβανε όλα τα χαρτιά για να είμαστε μαζί. Ήταν αξιαγάπητος, αλλά από όταν αρχίσαμε να μένουμε μαζί, άλλαξε. Ακόμα και το παραμικρό ήταν ικανό να προκαλέσει τη βίαιη συμπεριφορά του. Εγώ ήμουν εξαρτημένη οικονομικά από αυτόν. Αποξενώθηκα από όλους, οικογένεια και φίλους». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags