Facebook Pixel Sportdog.gr | Δηλώσεις - φωτιά από Πρίγιοβιτς: «Αστείο αυτό που έγινε με Ολυμπιακό - Γίναμε... τσίρκο»
| 2018-03-26 14:33:00

Δηλώσεις - φωτιά από Πρίγιοβιτς: «Αστείο αυτό που έγινε με Ολυμπιακό - Γίναμε... τσίρκο»

Sportdog Team
Δηλώσεις - φωτιά από Πρίγιοβιτς: «Αστείο αυτό που έγινε με Ολυμπιακό - Γίναμε... τσίρκο»

Αιχμηρός στην τοποθέτησή του ο Σέρβος φορ.

«Περιμένουμε την απόφαση και όλοι ελπίζουμε σ’ ένα χαρούμενο τέλος. Νιώθουμε ότι μας κλέβουν το πρωτάθλημα ενώ εμείς στο γήπεδο δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι γιατί κάναμε 14 νίκες συνεχόμενες κι όπως φαίνεται ο τίτλος δεν κρίνεται στο γήπεδο. Εγώ καταλαβαίνω ότι μας φοβήθηκαν και ήθελαν να αποδράσουν. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε και ήταν αστείο αυτό που συνέβη. Έκαναν το ποδόσφαιρο… τσίρκο. Αυτό βλέπω εγώ. Τώρα όλοι εστιάζουν σε μια εικόνα και όχι στη μεγάλη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε μέσα στο γήπεδο να πάρει τον τίτλο αλλά οι υπόλοιποι ήθελαν να αποδράσουν», ανέφερε αρχικά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Μετρόπολις.
 
Σε ερώτηση για το αν μπορεί μια κακή απόφαση να εκτροχιάσει τον ΠΑΟΚ, είπε: « Αυτό θέλουν αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι όλα όσα συμβαίνουν μας κάνουν πιο σκληρούς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε στο γήπεδο. Δεν θα μας σταματήσει καμία απόφαση».

Σχετικά με το νέο του συμβόλαιο σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη παραμονή του Λουτσέσκου, είπε: «Υπάρχει μια σταθερότητα και είναι προφανές ότι ο μεγαλομέτοχος θέλει μια δυνατή ομάδα. Είμαι χαρούμενος που ο Λουτσέσκου θα μείνει γιατί έκανε πολύ καλή και οδήγησε την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Νομίζω ότι το αξίζει. Οι κινήσεις δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει ψηλά».

Για το διάστημα που πέρασε ο ίδιος στη διάρκεια του οποίου είχε χάσει τη θέση του βασικού, σημείωσε: «Οι συμπαίκτες μου με κατάλαβαν από την αρχή. Ο κόουτς είχε τις δικές του ιδέες σχετικά με το πώς θα πρέπει να παίζεται το παιχνίδι. Είναι σαφές ότι και ο κόουτς με καταλαβαίνει καλύτερα πλέον. Σημασία είχε ότι όλοι καταλάβαμε πως είναι απαραίτητο να δουλέψουμε ομαδικά κι έτσι όλα τα κομμάτια του παζλ ενώθηκαν γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να έρθει το αποτέλεσμα».

Σχετικά με την εντύπωση που είχε δοθεί ότι θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι δεδομένων των προτάσεων που υπάρχουν, είπε: «Δεν μπορώ να κάνω την παραμικρή πρόβλεψη αλλά ο ΠΑΟΚ μου έδειξε ότι είναι ικανοποιημένος από μένα, με την υπογραφή νέου συμβολαίου. Νομίζω ότι τόσο εγώ όσο και ο ΠΑΟΚ είμαστε χαρούμενοι για την κοινή πορεία μας. Στο μυαλό μου είναι το πώς θα κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια, μετά θα είναι το Μουντιάλ και μετά η επόμενη χρονιά με τον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για το αν ο Ιβάν Σαββίδης δέχεται πόλεμο και τι θα ήθελε να του πει αν τον είχε μπροστά του, είπε: «Είναι λάθος η εικόνα γιατί είναι η μικρή εικόνα και όχι η μεγάλη. Τον αδικεί η εικόνα Θα του έλεγα να είσαι σκληρός και μην αφήσεις κανέναν να σε… σπάσει. Νομίζω ότι είναι σκληρός και δεν θα καταφέρουν να τον κάμψουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags