Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, έρχονται τα πάνω-κάτω - Ποιοι «κόβονται», ποιος αναλαμβάνει δράση
| 2018-03-26 15:23:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, έρχονται τα πάνω-κάτω - Ποιοι «κόβονται», ποιος αναλαμβάνει δράση

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, έρχονται τα πάνω-κάτω - Ποιοι «κόβονται», ποιος αναλαμβάνει δράση

Αλλάζουν πολλά διοικητικά στο Λιμάνι, νέο όνομα για τον πάγκο.

Ο Όσκαρ Γκαρσία φαίνεται πως μετράει μέρες στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει αντιληφθεί τις σκέψεις της «ερυθρόλευκης» διοίκησης και να «ψάχνεται» ήδη την επόμενη ομάδα του στην πατρίδα του.
 
Άλλωστε, δεν αποτελεί, πια, «κρυφό μυστικό» στου Ρέντη ότι έχει γίνει ήδη μια προεργασία για τον αντικαταστάτη του Όσκαρ Γκαρσία, καθώς δεν είναι λίγα τα ονόματα προπονητών που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής στον Τύπο ως υποψήφιοι πιθανοί στόχοι.  
 
Πάντως, δεν ισχύει αυτό που κυκλοφορεί τελευταία στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ότι έχει δοθεί εντολή στον Φρανσουά Μοντέστο να βρει τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού στην πατρίδα του. Μπορεί ο παλαίμαχος άσος να έκανε πρόσφατα ταξίδι στη Γαλλία, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι εργάζεται για να βρει τον διάδοχο του Όσκαρ Γκαρσία, ενώ το πιο πιθανό είναι να σχετίζεται περισσότερο με μεταγραφική υπόθεση κάποιου παίκτη.
 
Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι ο Φρανσουά Μοντέστο δεν αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στην «επόμενη μέρα» του Ολυμπιακού, πληρώνοντας στην ουσία το μάρμαρο για την κακή φετινή παρουσία των «ερυθρολεύκων», όπως το ίδιο πιθανόν να συμβεί και με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος, πάντως, δεν αποκλείεται να παραμείνει ενεργός στα του συλλόγου.  
 
Υπάρχει, μάλιστα, η εκτίμηση σε όσους βρίσκονται κοντά στο σύλλογο πως αν τελικά οι πρωταθλητές αποφασίσουν να ακολουθήσουν το «γαλλικό μοντέλο», τότε θα ενεργοποιηθεί ο Πιερ Ισά για να βρει τον κατάλληλο προπονητή και όχι ο Φρανσούα Μοντέστο, ο οποίος, άλλωστε, αποτελεί άμεσος συνεργάτης και «βοηθός» του πρώτου.
 
Στο μεταξύ, σε περίπτωση που στον Πειραιά επιλέξουν να κάνουν ριζική στροφή με Γάλλο προπονητή, αυτός που μπορεί να απασχολήσει σοβαρά δεν αποκλείεται να είναι ο Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος αρέσει διαχρονικά στο Λιμάνι, είχε «παίξει» και κατά το παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags