26/03/18 - 17:40

Ατάκα-φωτιά από τον Κούγια: «Δεν μπορούσα να υπογράψω τον υποβιβασμό του ΠΑΟ»!

Δύσκολα τα πράγματα για το Τριφύλλι, με βάση τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΑΕΛ...

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από τον Κούγια: «Δεν μπορούσα να υπογράψω τον υποβιβασμό του ΠΑΟ»!
2.455views 0shares

H πρόταση της ΑΕΚ για αλλαγή στον κανονισμό περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν αδειοδοτούνται δεν πέρασε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κινδυνεύει πολύ σοβαρά με υποβιβασμό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι ο ίδιος θα ήθελε να αλλάξει η εν λόγω ποινή. Μάλιστα,  τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να υπογράψει υπέρ του υποβιβασμού του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα κάνει φτωχότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Ήταν μια σπουδαία συζήτηση, αν εξαιρέσουμε δυο ατυχείς στιγμές. Το πρώτο ήταν ότι η Superleague αποφάσισε να συμπαρασταθεί στον κ. Βασιλειάδη για τις τροποποιήσεις που ζητάει. Υπήρξε ομόφωνη απόφαση σχετικά μ’ αυτό. Το δεύτερο θέμα το οποίο συζητήσαμε ήταν για το αν θα υπάρχει υποβιβασμός για μια ομάδα λόγω χρεών. Δυστυχώς, τα νέα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά. Ψηφίστηκε κατά μεγάλη πλειοψηφία, σε περίπτωση που κάποιος δεν αδειοδοτείται, να πέφτει κατηγορία.

Η θέση είναι σε τέτοιες περιπτώσεις για υποβιβασμό, όμως σαν Κούγιας και σαν ΑΕΛ, δεν μπορούσα να υπογράψω τον υποβιβασμό μιας ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΛ κι εγώ είπαμε να αλλάξει ο κανονισμός, όμως η πλειοψηφία ήταν υπέρ του υποβιβασμού. Το ποδόσφαιρό μας θα είναι πιο φτωχό, όπως ήταν και όταν έλειπε η ΑΕΛ, όμως εγώ δεν μπορώ να βάλω την υπογραφή μου σε κάτι τέτοιο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ