Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα σκηνικά στην Λίγκα: Διάλογοι… πεζοδρομίου και παραλίγο ξύλο - «Πάμε έξω ρε…»!
| 2018-03-26 18:54:00

Απίστευτα σκηνικά στην Λίγκα: Διάλογοι… πεζοδρομίου και παραλίγο ξύλο - «Πάμε έξω ρε…»!

Sportdog Team
Απίστευτα σκηνικά στην Λίγκα: Διάλογοι… πεζοδρομίου και παραλίγο ξύλο - «Πάμε έξω ρε…»!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα καλύτερά του…

Τρομερή ένταση υπήρξε στο έκτακτο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ την Δευτέρα, όπου η κατάσταση σε πολλά σημεία ξέφυγε, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο έλειψε να έχουμε και ξύλο μεταξύ των παρευρισκόμενων!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα, ο…κακός χαμός έγινε ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κώστα Καραπαπά.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μεταξύ άλλων, φέρεται πάνω στον καυγά να φώναξε στον Γκαγκάτση: «Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες, τσουτσέκι, και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδώ να γραφτούν για να ξέρουν ποιος είσαι. Τσουτσέκι. Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχθείς, θα σε ξεβρακώσω εδώ μπροστά σε όλους, λαθρεμποράκι»!

Ο Γκαγκάτσης τού απάντησε, ρωτώντας τον: «Εσύ με ποιο δικαίωμα είσαι εδώ; Κάνετε μπουρδέλο τη διαδικασία με επτά άτομα».

Στο σημείο αυτό η ένταση γενικεύτηκε και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να… γλιτώσουμε το ξύλο, καθώς ο Καραπαπάς τού φώναξε: «Σήκω και πάμε έξω ρε τσουτσέκι», για να πάρει την απάντηση «έρχομαι, ρε σαπιοκοιλιά»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags