26/03/18 - 19:45

Αυτές είναι οι αποφάσεις της Λίγκας

Οι αλλαγές που θα γίνουν προσεχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Sportdog Team
Αυτές είναι οι αποφάσεις της Λίγκας
1.004views 0shares
TAGS

Με ανακοίνωσή της η Super League γνωστοποίησε τις αποφάσεις που πήρε στην συνεδρίαση του ΔΣ. Στόχος η άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ για τον μη υποβιβασμό όσων ομάδων δεν αδειοδοτηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη και αποδέχθηκε τις βασικές αρχές οι οποίες αναφέρονται στα από 21/3/2018 και 23/3/2018 έγγραφα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, να υποβάλλει εντός της ποδοσφαιρικής οικογένειας συγκεκριμένες προτάσεις-τροποποιήσεις των οικείων πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2/ Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ να συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 27η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ θα διεξαχθεί 14-16 Απριλίου 2018.

 

3/ Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλαβε την εκ του καταστατικού απαιτούμενη πλειοψηφία των ¾

4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE K15 θα διεξαχθεί στη Λαμία».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ