Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καταδικαστέα για τον Καμμένο όσα συνέβησαν εις βάρος του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ»!
| 2018-03-26 21:29:00

«Καταδικαστέα για τον Καμμένο όσα συνέβησαν εις βάρος του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ»!

Sportdog Team
«Καταδικαστέα για τον Καμμένο όσα συνέβησαν εις βάρος του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ»!

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τον Πάνο Καμμένο για τον ΠΑΟΚ και τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.
 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αν υπήρξε παρέμβαση από τον κ.Καμένο για τη στάση του:

«Αντιθέτως, στην κοινοβουλευτική ομάδα επιβεβαιώθηκε η εμπιστοσύνη του προέδρου προς εμένα. Μου τόνισε μάλιστα ξεκάθαρα «Γιώργο χειρίσου τα θέματα της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης όπως εσύ νομίζεις καλύτερα». Πραγματικά και ο πρόεδρος συμφώνησε μαζί μου πως όσα συνέβησαν εις βάρος του ΠΑΟΚ στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΆΕΚ είναι καταδικαστέα. Συμφώνησε επίσης πως το να εκπροσωπείται η Μακεδονία από μόνο μία ομάδα είναι ντροπή».

 Αν σκοπεύει να κάνει Συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη :

 «Ναι, είναι κάτι που πήρα απόφαση γιατί πιστεύω πως τα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να τα αφήσουμε έτσι. Από παιδί θυμάμαι να αδικούν τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και κανένας να μην λέει τίποτα από τους βουλευτές μας. Αυτό το παράπονο που έχω όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορώ τώρα που είμαι βουλευτής να το αγνοήσω.

 Την ημέρα που κατέθεσα την επερώτηση ουσιαστικά έκανα μια κατάθεση ψυχής, γιαυτό σας λέω και το συνεχίζω. Θα πραγματοποιήσω λοιπόν την Παρασκευή μια συνέντευξη τύπου που ουσιαστικά θα είναι συζήτηση. Πρέπει νατα βάλουμε κάτω όλοι μαζί. Πρέπει να βρούμε και να καταθέσουμε προτάσεις, όλοι όσοι νοιαζόμαστε για το ποδόσφαιρο. Τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Η κάθαρση πάντα ξεκινάει όποτε μια ομάδα από την Μακεδονία πηγαίνει για κάποιο τίτλο. Πάλι η κάθαρση ξεκίνησε φέτος που ο ΠΑΟΚ μετά από 30 χρόνια πήγαινε να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι απίστευτοι οι τρόποι και οι μηχανισμοί που υπάρχουν ώστε να μπλοκάρουν τις ομάδες της Μακεδονίας να φτάσουν σε τίτλους».

 Για την αλλαγής στους κανονισμούς που θα ευνοούσε τον Παναθηναϊκό και αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ σε ένδειξη υποστήριξης στον Ηρακλή:

«Αυτή είναι μια πολύ σημαντική κίνηση και ένα μήνυμα που πάει προς τα έξω. Επιτέλους πρέπει να σταματήσει η αδικία, οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να βρουν ένα σημείο επαφής. Όπως έκαναν οι ομάδες του ΠΟΚ.

Είδατε πως συσπειρώθηκαν ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ όταν ο ΠΑΟΚ πήγε να πάρει τον τίτλο; Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε και το είχα θυμίσει στον κ.Βασιλειάδη καθώς τον παρέπεμψα στην περσινή μου ομιλία στην Βουλή κατά την οποία είχα ανεβάσει αρκετά τους τόνους. Πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα αν θέλουμε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Όπως το αντιεθνικό σύνθημα Βούλγαροι που ακούγεται στα γήπεδα του Λεκανοπεδίου και της Αττικής.

Σε κάνει να ανατριχιάζει αυτό το σύνθημα. Εμείς σαν παιδιά νιώθαμε ένα πολύ άσχημο βίωμα στις παιδικές καρδιές μας. Όπου ξανακουστεί αυτό το σύνθημα θα πρέπει να διακόπτεται το παιχνίδι εις βάρος του γηπεδούχου, να υποβιβάζεται η ομάδα και να ξεκινάει με -10 βαθμούς την επόμενη χρονιά. Αυτό το σύνθημα έχει κάνει τεράστιο κακό στην εθνική ενότητα της πατρίδας μας. Ειδικά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή εθνικά για την χώρα μας»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags