Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από τον μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι - Πόσες προτάσεις έχει και τι ισχύει για την ΑΕΚ
| 2018-03-26 23:10:00

Αποκάλυψη από τον μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι - Πόσες προτάσεις έχει και τι ισχύει για την ΑΕΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τον μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι - Πόσες προτάσεις έχει και τι ισχύει για την ΑΕΚ

Συνεχίζεται το... σίριαλ με τον Ουκρανό αμυντικό!

Ο μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αλεξάντερ Πανκόφ, μίλησε σε ουκρανική ιστοσελίδα και αποκάλυψε ότι ο πελάτης του έχει τρεις προτάσεις τις οποίες και εξετάζει, δύο από την Τουρκία και μία από τη Γαλλία!

Ωστόσο, ο Πανκόφ διευκρίνησε ότι η πλευρά του Ουκρανού στόπερ έχει δώσει τον λόγο της στην ΑΕΚ πως αποτελεί προτεραιότητα για τον έμπειρο άσο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ο Ντίμα έχει πραγματικές προτάσεις στα χέρια του. Αρχικά λάβαμε την πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ. Επίσης έχουμε δύο προτάσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας και άλλη μία ομάδα από τη Γαλλία που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Δεν μπορώ να μιλήσω με ονόματα γιατί ακόμα υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Τις επόμενες ημέρες θα πετάξω στην Αθήνα για συνομιλίες. Δώσαμε το λόγο μας στην διοίκηση της ΑΕΚ που αποτελεί προτεραιότητα μας. Αυτή η ομάδα έδωσε την ευκαιρία στον Ντίμα να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο».

«Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε. Είναι ένα σημαντικό σημείο την καριέρα του Ντίμα. Θα αποφασίσουμε αφού πάρουμε όλες τις προτάσεις στα χέρια μας. Είναι σημαντικό να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα του πρέπει να θέτει τους πιο υψηλούς στόχους. Οι όροι του συμβολαίου είναι σημαντικοί. Ο Ντίμα είναι 31 ετών και το επόμενο του συμβόλαιο πρέπει να είναι μακράς διάρκειας. Τόσο ο παίκτης, όσο και ο σύλλογος πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να υπάρχει μία μακρόχρονη δέσμευση. Η οικονομική πτυχή είναι επίσης σημαντική.

Ο Ντίμα δεν είναι 22-23 ετών. Ίσως να είναι το τελευταίο του συμβόλαιο. Τονίζω ότι έχουμε συγκεκριμένες προσφορές από συλλόγους, όμως προτεραιότητα μας είναι η ΑΕΚ. Ο Ντίμα είναι πολύ χαρούμενος στο κλαμπ. Είναι αλήθεια και δεν το κρύβουμε. Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση και είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ θέτει μεγάλους στόχους και ο Ντίμα αγαπάει τα πάντα σε αυτήν. Είναι άνετος εκεί. Τώρα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή και να προχωρήσει. Είναι μεγάλος επαγγελματίας και τα καλύτερα είναι μπροστά του. Μπορεί άνετα να παίζει σε υψηλό επίπεδο για 3-4 χρόνια, ίσως και περισσότερο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags