Facebook Pixel Sportdog.gr | Ερυθρόλευκο ξέσπασμα: «Ξεφτιλίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο – Μαγειρέματα σαν το Master Chef»
| 2018-03-26 23:30:00

Ερυθρόλευκο ξέσπασμα: «Ξεφτιλίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο – Μαγειρέματα σαν το Master Chef»

του Παναγιώτη Νικολάου
Ερυθρόλευκο ξέσπασμα: «Ξεφτιλίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο – Μαγειρέματα σαν το Master Chef»

Σχόλιο... φωτιά από ρεπόρτερ του Ολυμπιακού γα την απόφαση Σκουτέρη.

Την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού για την ποινή της αφαίρεσης βαθμών που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια που συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ σχολίαζε ο Νίκος Αβραμίδης.

Ο δημοσιογράφος του redaroume.gr μίλησε στο sportdog.gr για το κλίμα που υπάρχει στον κόσμο των Πειραιωτών για την απόφαση αλλά και όσα ακούγονται για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εντύπωση προκαλεί δε η άποψή του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Πως σχολιάζεις την απόφαση Σκουτέρη για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ;

«Ήταν μία απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Την έβγαλε ο ίδιος άνθρωπος που έδωσε πίσω τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ, μία η ώρα τα ξημερώματα. Ήταν εντελώς παράταιρη και σε σχέση με αυτό που έγινε με το ντου των ΠΑΟΚτσήδων στα Γιάννινα και σε όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Είναι παράλογη η απόφαση που προκαλεί το κοινό αίσθημα. Στον Ολυμπιακό θα πάνε την υπόθεση στο διαιτητικό εργαστήριο».

Ο κόσμος πως αντέδρασε στο άκουσμα της απόφασης;

«Στον κόσμο υπάρχει πολύ ένταση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θεωρεί, ότι το πρωτάθλημα παίζεται στις δικαστικές αίθουσες και όχι στα γήπεδα. Είναι ένα γεγονός που δεν το αμφισβητεί κανείς. Εγώ εισπράττω μεγάλο εκνευρισμό από τον κόσμο».

Ποια αίσθηση δημιουργεί η απαλλαγή του Μαρινάκη από την υπόθεση των στημένων;

«Είναι μία δικαίωση για τον πρόεδρο. Από εκεί και πέρα θα πρέπει αυτοί που τον κατηγορούσαν να λογοδοτήσουν, όπως έγραψε και ο Κώστας Καραπαπάς. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν διάφορα για τον Μαρινάκη, αλλά επί της ουσίας η απόφαση του Αρείου Πάγου ήταν ξεκάθαρη. Άρα η δικαιοσύνη μίλησε, όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα».

Λίγες ημέρες πριν, βγήκε στη δημοσιότητα η ποινική δίωξη που ασκήθηκε κατά του προέδρου του Ολυμπιακού για το Noor1. Πιστεύεις ότι η χρονική συγκυρία που διέρρευσε η υπόθεση έχει σχέση με το ποδόσφαιρο;

«Εννοείται. Έχει γίνει ενα πολύ άσχημο γεγονός που μας έχει ξεφτιλίσει διεθνώς. Αρχίζουν και τρολάρουν οι πάντες με τις φωτογραφίες που βγήκαν. Βλέπετε τι σχόλια κυκλοφορούν για τα όπλα. Για να πέσει η σκόνη από τη θέα του πιστολιού στον αγωνιστικό χώρο, βγήκε στη δημοσιότητα η ποινική δίωξη.

Ο κόσμος όμως δεν είναι χαζός. Ξέρει τι γίνεται και γιατί βγαίνει ένα θέμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν είναι μόνο το θέμα της δίωξης, αλλά και το αλλο που κυκλοφόρησε με το zougla και τον Πάρι Κουρτσίδη. Πραγματικά είναι έξαλλος ο κόσμος του Ολυμπιακού με αυτά που συμβαίνουν. Θεωρούν ότι τον εμπαίζουν και στοχοποιούν τον Μαρινάκη. Στον Ολυμπιακό όμως δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω».

Ποια είναι η άποψή σου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος;

«Ποιο πρωτάθλημα να ξεκινήσει και υπό ποίαν έννοια; Όταν έχουμε δει όσα είδαμε τον τελευταίο καιρό, γιατί να ξεκινήσει; Για όλους εμάς που δουλεύουμε εννοείται είναι καλό. Αλλά πως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με όσα συμβαίνουν; Εδώ λέμε να ηρεμήσουν τα πράγματα και βγαίνουν αποφάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα. Καλύτερα μαγειρέματα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρά στο Master Chef

Μου κάνει επίσης τρομερή εντύπωση το γεγονός, ότι, μετά από ό,τι έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, δηλαδή μία με το ρολό στον Γκαρσία που κάποιοι μιλούσαν για θέατρο και θα πρέπει να ντρέπονται και μία με την είσοδο του Σαββίδη, η ΕΠΟ και η Σούπερ λιγκ δεν πήραν θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Η Ομοσπονδία είχε βγάλει μία ανακοίνωση πριν λίγο καιρό, πάλι βράδυ είχε βγει μάλιστα, στην οποία κατηγορούσε τον Ολυμπιακό, ότι ξεφτιλίζει την Ελλάδα στην Ευρώπη. Για το συγκεκριμένο θέμα με το πιστόλι του Σαββίδη που μας τρολάρει όλη η υφήλιος, η ΕΠΟ δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν έβγαλε μία ανακοίνωση να πει, ότι ο Σαββίδης ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεφτίλιστηκε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags