Facebook Pixel Sportdog.gr | Διορθώνουν το «έγκλημα» στον ΠΑΟΚ και γυρίζει πίσω ο παικταράς; - Φούντωσαν οι φήμες, όλα ανοιχτά
| 2018-03-27 15:32:00

Διορθώνουν το «έγκλημα» στον ΠΑΟΚ και γυρίζει πίσω ο παικταράς; - Φούντωσαν οι φήμες, όλα ανοιχτά

του Λάζαρου Γεωργίδη
Διορθώνουν το «έγκλημα» στον ΠΑΟΚ και γυρίζει πίσω ο παικταράς; - Φούντωσαν οι φήμες, όλα ανοιχτά

Έκανε «όργια», ο κόσμος τον αγάπησε, αλλά…

Πολλοί απόρησαν όταν ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να παραχωρήσει τον Πέδρο Ενρίκε στην Καραμπάγκ με τη μορφή του δανεισμού τον περασμένο Σεπτέμβριο, μιας και ο Βραζιλιάνος άσος είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία όσο αγωνίστηκε στην Τούμπα, ενώ είχε προλάβει να «δεθεί» με τον κόσμο της ομάδας.

Ο 27χρονος εξτρέμ πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις στο Αζερμπαϊτζάν και ήδη κυκλοφορεί ένα σενάριο που αναφέρει ότι η ομάδα του ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Δικεφάλου του Βορρά έτσι ώστε να αγοράσει τα δικαιώματά του.

Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει απίθανο, από την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ είχε προβλέψει και είχε βάλει ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του παίκτη ύψους 5 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο μοιάζει αδύνατον να μπορεί να προσφέρει η Καραμπάγκ.

Εξάλλου, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Βραζιλιάνος άσος να επιστρέψει το καλοκαίρι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, αν και εφόσον το ευνοήσουν οι συνθήκες και οι… προσθαφαιρέσεις που αναμένεται να γίνουν.   

Στην Τούμπα, άλλωστε, ποτέ δεν έπαψαν να εκτιμούν τα προσόντα του Πέδρο Ενρίκε και να αναγνωρίζουν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση, ακόμα κι ως εναλλακτική επιλογή, μιας και οι Ασπρόμαυροι διαθέτουν πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. 

Πάντως, επειδή, όπως σας έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο ΠΑΟΚ θέλει ενόψει της νέας σεζόν να προσαρμόσει το μπάτζετ του με βάση τις επιταγές του Financial Fair Play, κάτι που σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει έσοδα μέσω πωλήσεων, δεν αποκλείεται ο Πέδρο Ενρίκε να είναι ένας από τους παίκτες που θα «βγουν στο σφυρί» γι’ αυτόν το λόγο. Αν και εφόσον, φυσικά, προκύψει η κατάλληλη πρόταση…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags