Facebook Pixel Υποψήφιος για τον πάγκο της Τσέλσι ο Μάρκο Σίλβα!
| 2018-03-27 17:30:00

Αδιανόητη εξέλιξη στην καριέρα του Μάρκο Σίλβα - Βόμβα μεγατόνων, διαλύει τα πάντα στην Αγγλία

του Παναγιώτη Νικολάου
Αδιανόητη εξέλιξη στην καριέρα του Μάρκο Σίλβα - Βόμβα μεγατόνων, διαλύει τα πάντα στην Αγγλία

Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει στον Ολυμπιακό…

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να έφυγε με άδοξο τρόπο από τον Ολυμπιακό, ωστόσο κατάφερε αποχωρώντας από το Λιμάνι να βρει το δρόμο του και, μάλιστα, να πετύχει αρκετά πράγματα στο κορυφαίο ίσως πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ.

Πλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρείται ότι έχει φτιάξει «όνομα» στην Αγγλία και γι’ αυτό τα σενάρια σχετικά με την επόμενη ομάδα του δίνουν και παίρνουν μετά την αποχώρησή του από τη Γουότφορντ.

Μάλιστα, όπως γράφτηκε πρόσφατα στο Νησί, η Γουέστ Χαμ είναι ένας σύλλογος που «φλερτάρει» πολύ έντονα με τον Μάρκο Σίλβα και είναι πολύ πιθανό μετά το τέλος της σεζόν να προκύψει ο «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα ο πρώην τεχνικός των Ερυθρολεύκων δεν… συγκινείται πλέον από ομάδες επιπέδου Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι αν τα «σφυριά» υποβιβαστούν τότε ο Μάρκο Σίλβα δε θα μπορεί καν στη διαδικασία να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη προοπτική στην καριέρα του.

Ο νεαρός κόουτς έχει, πια, μεγαλύτερες βλέψεις και όσοι τον γνωρίζουν καλά, αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω. Θα «ψαχτεί», δηλαδή, να καθίσει στον πάγκο κάποιας κορυφαίας ομάδας, αν και εφόσον ευνοήσουν οι συνθήκες, προκειμένου να «τεστάρει» τις ικανότητές του, αφού θεωρεί ότι σε Χαλ και Γουότφορντ έχει κάνει το… αγροτικό του.

Όπως εκτιμάται, μάλιστα, στην πιάτσα, δεν αποκλείεται ο Μάρκο Σίλβα να «παίξει» ακόμα και για τον πάγκο της Τσέλσι, αν και εφόσον αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «μπλε» ο Αντόνιο Κόντε, όπως φημολογείται έντονα στην Αγγλία. Οπωσδήποτε, θα πρόκειται για μια τρομερή εξέλιξη στην καριέρα του 40χρονου τεχνικού, σε περίπτωση που όντως καταφέρει να πάρει μια τόσο σπουδαία μεταγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags