Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έριξαν τον Ηρακλή και όχι τον Παναθηναϊκό; Περιμένουμε να γελάσουμε…»
| 2018-03-27 17:58:00

«Έριξαν τον Ηρακλή και όχι τον Παναθηναϊκό; Περιμένουμε να γελάσουμε…»

Sportdog Team
«Έριξαν τον Ηρακλή και όχι τον Παναθηναϊκό; Περιμένουμε να γελάσουμε…»

Στην… αντεπίθεση μετά τα όσα είπε ο Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης τοποθέτησε τον Ηρακλή στις ομάδες που… ελέγχει ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης και ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Γηραιού του απάντησε στο Metropolis 95.5, αφήνοντας αιχμές για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Σαρλής:

«Τι να πω για αυτά που λέει αυτός ο άνθρωπος; Δυστυχώς τον ακούν και άνθρωποι που έχουν λογική και θα τη χάσουνε. Μιλάει αυτός που διέλυσε την Παναχαϊκή; Που αν πάει στα Γιάννενα δεν πάει μέσα αλλά περιφερειακά στα Ζαγοροχώρια; Και στη Λάρισα που θα φύγει τρέχοντας κάποια στιγμή και δεν τον θέλει κανένας; Αυτός που λέει ότι ο Ηρακλής σώθηκε επειδή ο Σαββίδης αγόρασε τον Λάμπρου και αν δεν αποκλειότανε η Ρόμα θα πήγαινε εκεί με 1,5 εκατομμύριο και τυχαία ήρθε στον Ηρακλή και από ανάγκη τον δώσαν 300 χιλιάρικα αυτοί που κάναν τη διοίκηση στον Ηρακλή; Και λέει ο  Ηρακλής που δεν μπορούσε να πληρώσει το ρεύμα και το νερό του αγόρασε όλα τα παιχνίδια;

Που το επιχείρημά του είναι ότι ο Ηρακλής που έπεσε για 2,5 εκατομμύρια χρέη και ο Παναθηναϊκός με 125 εκατομμύρια χρέη θα παίξει Superleague για να πάρει αυτός 100 χιλιάρικα παραπάνω του χρόνου; Ας μας δώσει το μισό γήπεδο σε ματς Λάρισα-Ηρακλής και θα πουλήσουμε τα εισιτήρια σε 2 ώρες. Που δεν μας έδινε ούτε 100 εισιτήρια. Μιλάνε αυτοί που έχουν διαλύσει τα πάντα στον αθλητισμό; Είναι απίστευτα πράγματα αυτά που γίνονται και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό για να γελάσουμε».  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags