Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες – φωτιά από Παπασταθόπουλο για Τούμπα, Σαββίδη και ελληνικό ποδόσφαιρο
| 2018-03-27 18:36:00

Ατάκες – φωτιά από Παπασταθόπουλο για Τούμπα, Σαββίδη και ελληνικό ποδόσφαιρο

Sportdog Team
Ατάκες – φωτιά από Παπασταθόπουλο για Τούμπα, Σαββίδη και ελληνικό ποδόσφαιρο

Πώς σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις ο διεθνής άσος.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο «Sport24» για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν τον εκπλήσουν πια ούτε όσα έγιναν στην Τούμπα, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

-Για το συμβάν στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Δεν είναι κάτι που με ξαφνιάζει γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έγινε τώρα έτσι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν χρόνια σ’ αυτή την κατάσταση. Ούτε πρέπει να πούμε πως βρήκαμε το φως μας επειδή συνέβη το περιστατικό στην Τούμπα.

Η Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζονται ανθρώπους, οι οποίοι επενδύουν χρήματα. Απλά, θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας που θέλει να επενδύσει σ’ αυτό το χώρο, απ’ τον παράγοντα έως τον φυσικοθεραπευτή, ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι που οφείλουμε να τους τηρούμε. Και θα πρέπει οι νόμοι να ισχύουν για όλους.

Βέβαια, όπως προείπα, δεν βρήκαμε τώρα το φως μας. Κι ούτε το περιστατικό στην Τούμπα θα πρέπει να σβήσει όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν. Γιατί έχουν συμβεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά κατά το παρελθόν, δίχως να μπαίνω στη λογική αν ήταν καλύτερα ή χειρότερα απ’ το συγκεκριμένο. Απλά θα πρέπει να θεσπιστούν νόμοι προκειμένου οι άνθρωποι που έρχονται να επενδύσουν στην Ελλάδα να γνωρίζουν μέχρι πού μπορούν να φτάσουν».

- Για το ότι το περιστατικό στην Τούμπα έκανε το γύρο του κόσμου: «Έπαιξε κάποιο ρόλο παραπάνω το γεγονός πως πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Απλά, θεωρώ πως υπάρχουν νόμοι και θα πρέπει να εφαρμόζονται. Όσοι επενδύουν στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλοδεχούμενοι, αρκεί να υπάρχει αξιοκρατία. Ό,τι συμβαίνει, θα πρέπει να γίνεται για το καλό του ποδοσφαίρου».

- Για το αν οι συμπαίκτες του τον ρώτσησαν τι συμβαίνει στην Ελλάδα: «Το είδαν στο ίντερνετ, το συζήτησαν για δύο λεπτά και πέρασε. Ούτως ή άλλως δεν είναι ένα θέμα που αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω. Στο είπα και νωρίτερα, δεν ήταν κάτι που με εξέπληξε. Και δεν το λέω επειδή έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ ή με τον κ. Σαββίδη. Ίσα-ίσα, χαίρομαι που έχει επενδύσει τόσα εκατομμύρια στην Ελλάδα.  Όμως, υπάρχουν νόμοι και πρέπει να εφαρμόζονται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags