Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κανόνι» του ΠΑΟΚ τα σπάει κι η Ευρώπη έπεσε πάνω του - Τι έκανε και ποιοι τον... χάζεψαν;
| 2018-03-27 19:59:00

«Κανόνι» του ΠΑΟΚ τα σπάει κι η Ευρώπη έπεσε πάνω του - Τι έκανε και ποιοι τον... χάζεψαν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κανόνι» του ΠΑΟΚ τα σπάει κι η Ευρώπη έπεσε πάνω του - Τι έκανε και ποιοι τον... χάζεψαν;

Νέο... πρόβλημα, καθώς ο παικταράς έχει κερδίσει τον Λουτσέσκου.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε με τις Ελπίδες ο Δημήτρης Λημνιός στη νίκη της Ελλάδας με 3-0 απέναντι στην Τσεχία, σε ένα μας που είχε αρκετό κόσμο στο γήπεδο των Πηγαδίων στην Ξάνθη. 

Ο άσος του ΠΑΟΚ ήταν ο καλύτερος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και μάλιστα σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας μας, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη, που διατήρησε την Εθνική στην κορυφή της βαθμολογίας και την έφερε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει το 2019 στην Ιταλία.

Ο Λημνιός συνεχίζει να συντηρεί τον "μύθο" που έχει δημιουργήσει στην ευρωπαϊκή πιάτσα με τις εμφανίσεις του με τις μικρές εθνικές ομάδες, παρότι σε επίπεδο ανδρών δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι παρόμοιο. Ο μικρός πάντως θεωρείται ως ένα από τα πιο… hot πρότζεκτ στην Ελλάδα και ήδη έχει τραβήξει πάνω του βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκουτον εμπιστεύεται και του δίνει ακόμα και φανέλα βασικού.

Κάποιοι θεωρούν μάλιστα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να «σκάσει» και επίσημη πρόταση το προσεχές καλοκαίρι, αν και στον ΠΑΟΚ, όπως σας έχουμε γράψει ξανά στο Sportdog.gr, δεν βιάζονται και περιμένουν… κάτι πολύ μεγάλο για τον Λημνιό.

Πάντως, ανάλογα καλή εντύπωση με τον παίκτη του ΠΑΟΚ έκανε και ο Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι Μανθάτης και Σάλιακας σημείωσαν τα άλλα δύο γκολ της "γαλανόλευκης".

Παράλληλα, η Εθνική μας είχε και ματς στην Πάτρα σε ματς των 17άρηδων με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, Νορβηγία. Πάντως, εν αντιθέσει με τους 19άρηδες, εκεί δεν ξεχώρισε κάποιος δικός μας και φαίνεται πως πρέπει να γίνει ακόμα πολλή δουλειά για να ανέβει επίπεδο η εθνική των Νέων.

Δείτε το γκολ που σημείωσε με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Τσεχία:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags