Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα Τσιγκρίνσκι με φόντο τον... Ολυμπιακό: «Όλοι μαζί νικούν»
| 2018-03-28 12:24:00

Μήνυμα Τσιγκρίνσκι με φόντο τον... Ολυμπιακό: «Όλοι μαζί νικούν»

Sportdog Team
Μήνυμα Τσιγκρίνσκι με φόντο τον... Ολυμπιακό: «Όλοι μαζί νικούν»

Ο Ουκρανός μίλησε για τους τραυματισμούς και ευχαρίστησε την ΑΕΚ.

Μήνυμα στην 1η Επιστημονική Ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ απηύθυνε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός στόπερ πήρε τον λόγο μετά τους Νικολάου, Ασλανίδη και Μπάγεβιτς. Με τις οθόνες λοιπόν πίσω του να παίζουν στιγμιότυπα από το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», ο Τσιγκρίνσκι αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία από τραυματισμούς και τη διαδικασία αποκατάστασης λέγοντας:

«Το συμπέρασμά μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι όταν ο προπονητής, ο ποδοσφαιριστής και ο γιατρός λειτουργούν επαγγελματικά, τότε όλοι μαζί νικούν! Ο γιατρός δεν είναι μάγος αλλά είναι εκείνος που κρατάει τα πάντα υπό έλεγχο. Για τον ποδοσφαιριστή ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η επαγγελματική στάση αφορά τα πάντα: τη διατροφή, την ξεκούραση, την αποκατάσταση, την προπόνηση. Στο τέλος θα ήθελα να πω ποσό ικανοποιημένος είμαι που εργάζομαι με επαγγελματίες και έχω ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισα στο παρελθόν. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας», ανέφερε χαρακτηριστικά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους.

Το πιάσατε έτσι; Ο Τσιγκρίνσκι στο τέλος υποστήριξε, ότι είναι ικανοποιημένος που εργάζεται στην ΑΕΚ και δουλεύει με επαγγελματίες. Αυτό και είναι έμμεσο μήνυμα ανανέωσης από τον Ουκρανό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags