Facebook Pixel Sportdog.gr | Συριζαίος για Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚ - «Θα υπάρξουν μέτρα – Η Δικαιοσύνη λειτουργεί αυτόνομα»
| 2018-03-28 14:00:00

Συριζαίος για Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚ - «Θα υπάρξουν μέτρα – Η Δικαιοσύνη λειτουργεί αυτόνομα»

Sportdog Team
Συριζαίος για Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚ - «Θα υπάρξουν μέτρα – Η Δικαιοσύνη λειτουργεί αυτόνομα»

Συντονιστής του κόμματος στη συμπρωτεύουσα μιλά για τις αντιδράσεις λόγω της παρουσίας του πρωθυπουργού.

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Δουίτσης και αναφέρθηκε στην παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο αναπτυξιακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, τα δρακόντια μέτρα της αστυνομίας αλλά και στο ζήτημα της τιμωρίας του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δρακόντια μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας: «Υπάρχει ολόκληρη η κυβέρνηση εδώ. Πριν λίγο έφτασε και ο πρωθυπουργός. Είναι δουλειά της αστυνομίας αυτό. Υπάρχει μια φύλαξη βάσει των σχεδίων της. Συνήθως όπου υπάρχει επίσκεψη πρωθυπουργού και μελών του υπουργικού συμβουλίου υπάρχουν και μέτρα».

Για το αν θα βγει απόφαση για τον ΠΑΟΚ παρόντος του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: «Το θέμα βρίσκεται στη δικαιοσύνη. Δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να γνωρίζει ποια απόφαση θα βγει και πότε. Μπορεί να βγει οποτεδήποτε. Δεν ξέρω αν θα βγει σήμερα, αύριο ή την Παρασκευή. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που είναι και λειτουργεί αυτόνομα».

Για το αν θα υπάρχουν παράγοντες του ποδοσφαίρου στην ομιλία του κ. Τσίπρα: «Προχθές που υπήρχε η σχετική θεματική, με το θέμα του αθλητισμού μέσα και μιλούσε ο γενικός γραμματέας και υπήρχε και το θέμα του αθλητισμού υπήρχαν άνθρωποι του αθλητισμού και, μάλιστα, έγινε και παρέμβαση ανθρώπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σήμερα δεν ξέρω αν θα υπάρχει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags