Facebook Pixel Sportdog.gr | Απειλές στην οικογένεια Σαββίδη - Πώς αντέδρασε ο Ιβάν - Ενήμερη η Αστυνομία!
| 2018-03-28 14:25:00

Απειλές στην οικογένεια Σαββίδη - Πώς αντέδρασε ο Ιβάν - Ενήμερη η Αστυνομία!

Sportdog Team
Απειλές στην οικογένεια Σαββίδη - Πώς αντέδρασε ο Ιβάν - Ενήμερη η Αστυνομία!

Τι συνέβη πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, έκανε ένα πολύωρο ραντεβού με τον κ. Αποστολόπουλο (επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος) και τον κ. Δομζαρίδη (Γενικός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος), προκειμένου να τους εκθέσει τους προβληματισμούς του πριν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε την ιδιαίτερη προσοχή της αστυνομίας πριν από τα δύο συκγκεκριμένα ματς, υπό τον φόβο προβοκάτσιας, ενώ τους γνωστοποίησε και τις απειλές που έχουν δεχθεί εκείνος και η οικογένειά του, αλλά και στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, τους ζήτησε να επισπεύσουν τις έρευνες για τις απειλές που δέχεται ο ίδιος και η οικογένεια του, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες ενέργειες, μετά τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί πριν από τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο εξωτερικό ο γνωστός ατζέντης, Μίροσλαβ Στέβιτς, αποκαλύπτοντας τις απειλές που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags