Facebook Pixel Sportdog.gr | Ορφανός για Τσίπρα και τιμωρία ΠΑΟΚ: «Έρχεται φοβισμένος – Δεν θα μας ικανοποιεί η απόφαση»
| 2018-03-28 15:14:00

Ορφανός για Τσίπρα και τιμωρία ΠΑΟΚ: «Έρχεται φοβισμένος – Δεν θα μας ικανοποιεί η απόφαση»

Sportdog Team
Ορφανός για Τσίπρα και τιμωρία ΠΑΟΚ: «Έρχεται φοβισμένος – Δεν θα μας ικανοποιεί η απόφαση»

Ανασταλτικός παράγων η παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού

Την άποψη ότι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας για την ανακοίνωση της απόφασης για τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Ορφανός στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανακοίνωση της απόφασης: «Εκτιμώ ότι έπρεπε ήδη να έχει βγει η απόφαση καθώς υπήρχε χρόνος ώστε ο δικαστής να δει όλα τα στοιχεία που του έχουν προσκομίσει. Εκτιμώ ότι η παρουσία του Πρωθυπουργού είναι ανασταλτικός παράγοντας. Είναι κάτι που δείχνει ότι η απόφαση θα είναι τέτοια που δεν θα μας ικανοποιεί. Ελπίζω ο δικαστής να δει τα πραγματικά γεγονότα».

Για τα δρακόντεια μέτρα λόγω της παρουσίας Τσίπρα: «Έρχεται ένας Πρωθυπουργός φοβισμένος. Δεν πιστεύω ότι η απόφαση θα επηρεαστεί από το αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πάνε και φωνάξουν».

Για την αίσθηση του για την απόφαση: «Δεν ξέρω. Θέλω να κριθούν όλα στο γήπεδο και όποιος είναι πιο δυνατός να κερδίσει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags