Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα για Νεϊμάρ – Ενεργό ρόλο έπαιξε ο Σαρκοζί στη μεταγραφή του στην Παρί
| 2018-03-29 04:33:00

Βόμβα για Νεϊμάρ – Ενεργό ρόλο έπαιξε ο Σαρκοζί στη μεταγραφή του στην Παρί

Sportdog Team
Βόμβα για Νεϊμάρ – Ενεργό ρόλο έπαιξε ο Σαρκοζί στη μεταγραφή του στην Παρί

Αποκαλυπτικό βιβλίο για τη γαλλική ομάδα.

Σκάει νέα βόμβα στην Παρί. Βιβλίο έρχεται να ταρακουνήσει ακόμη περισσότερο τα ταραγμένα νερά προσθέτοντας επιπλέον προβληματισμό, σε εκείνον που δημιούργησε ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Champions League.

Ένα βιβλίο, που φέρεται να αποκαλύπτει ό,τι δεν έχει ειπωθεί και γραφτεί ποτέ πριν. «Παρί Σεν Ζερμέν, αποκαλύψεις μιας αποκάλυψης» είναι ο τίτλος του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει αύριο και φέρει την υπογραφή «Paris United», μίας ομάδα οπαδών του παριζιάνικου συλλόγου που «γεννήθηκε» για να δώσει την αληθινή διάσταση σε όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Γίνεται λόγος για πλήρη αναρχία στα αποδυτήρια, όπου συχνά φιλοξενούνται δεκάδες συγγενείς και άγνωστοι με την πρόθεση να έχουν μία selfie. Επίσης αναφέρεται μία ιστορία σχετικά με τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα την περασμένη χρονιά, όπου ο Εμερι ζήτησε συγνώμη από τον Κιμπέμπε που δεν τον χρησιμοποίησε στο παιχνίδι στο Camp Nou αντί για τον Τιάγκο Σίλβα, προκειμένου να μη χάσει την υποστήριξη του Βραζιλιάνου στα αποδυτήρια. Και ακόμη, οι γιατροί που καπνίζουν μαζί με τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Βεράτι.

Αλλά το αποκορύφωμα αφορά στην αγορά του Νεϊμάρ, θέμα στο οποίο φέρεται να έχει καθοριστικό λόγο ο Νικολά Σαρκοζί. Όπως αναφέρεται σχετικά, ο πρώην Γάλλος πρόεδρος κλήθηκε από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί προκειμένου, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb που κάνει την σχετική δημοσίευση, να καλέσει το Υπουργείο Αθλητισμού να μην ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα χρήματα που θα φτάσουν από το Κατάρ για την μεταγραφή του διάσημου Βραζιλιάνου από την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags