Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες για Πέλκα: «Μπορεί να αφήσει εποχή...»
| 2018-03-28 17:09:00

Τρομερές ατάκες για Πέλκα: «Μπορεί να αφήσει εποχή...»

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για Πέλκα: «Μπορεί να αφήσει εποχή...»

Ποιος προπονητής αποθέωσε τον άσο του ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Αίγυπτο, κάνοντας ειδική αναφορά στον Πέλκα, τονίζοντας ότι αν έχει σταθερή απόδοση θα αφήσει εποχή, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελπίδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για το φιλικό της Εθνικής με την Αίγυπτο: «Είδα ένα νέο αίμα, νέους ποδοσφαιριστές, ποδοσφαιριστές όχι κουρασμένους ούτε κορεσμένους οικονομικά και αγωνιστικά. Είδα πάθος και δύναμη που με εντυπωσίασαν. Μας αφήνουν παρακαταθήκη. Αυτά τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν. Όλα αυτά τα παιδιά έδειξαν ένα καλό εαυτό και υπάρχει ελπίδα για την Εθνική Ανδρών».

Για το εάν ξεχώρισε κάποιον: «Όλα τα παιδιά πήγαν καλά αλλά θεωρώ ότι ο Πέλκας έπαιξε πρώτη φορά όλο το παιχνίδι και ήταν πολύ καλός, βοήθησε και ο Λάζαρος».

Για το εάν μπορεί ο Πέλκας να γίνει ηγέτης της Εθνικής: «Πρέπει να τον δούμε να παίζει. Πρέπει να καθιερωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ, να σταθεροποιήσει την απόδοση του και τα επόμενα χρόνια να είναι πρωταγωνιστής και να μπορούμε να τον θαυμάζουμε. Πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να μην έχει τις μεταπτώσεις αυτές που βλέπουμε γιατί έχει τέτοιο ταλέντο που πραγματικά μπορεί να αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο».

Για την ανάρτηση Πέλκα με τους Σταφυλίδη και Παπαδόπουλο: «Βεβαίως να τους φέρει. Είναι Έλληνες και έχουν πολύ καλές παραστάσεις. Ειδικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Το συμβόλαιο του βέβαια είναι ακριβό και δεν ξέρω εάν ο Σαββίδης είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα χρήματα. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ να ενισχύσει το δυναμικό του με έναν τέτοιο παίκτη. Το ίδιο και ο Σταφυλίδης».

Για την Εθνική Ελπίδων: «Είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Έκανε δύο νίκες με Σαν Μαρίνο και την Τσεχία. Εάν τερματίσουμε πρώτοι πάμε στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό στην Ιταλία το 2019 και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags