Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις-φωτιά για Ολυμπιακό: «Είχε μιλήσει μαζί του πριν τον Γκαρσία, είναι... Μάρκο Σίλβα»!
| 2018-03-28 17:31:00

Αποκαλύψεις-φωτιά για Ολυμπιακό: «Είχε μιλήσει μαζί του πριν τον Γκαρσία, είναι... Μάρκο Σίλβα»!

του Γιώργου Κτενά
Αποκαλύψεις-φωτιά για Ολυμπιακό: «Είχε μιλήσει μαζί του πριν τον Γκαρσία, είναι... Μάρκο Σίλβα»!

Δημοσιογράφος της A' Bola τα λέει όλα στο sportdog.gr.

Ως προπονητή που με τη δουλειά και το στιλ του μπορεί να ταιριάξει στον Ολυμπιακό χαρακτήρισε τον Πέδρο Μάρτινς στο sportdog.gr, ο Μιγκέλ Κορέια.

Αρχισυντάκτης της εφημερίδας A΄ Bola, ο Πορτογάλος δημοσιογράφος αναφέρθηκε ακόμα στην επαφή που είχε ο Ολυμπιακός με τον Π. Μάρτινς πριν συμφωνήσει με τον Όσκαρ Γκαρσία, άσχετα αν δεν ήρθε τελικά στην Ελλάδα ο Πορτογάλος προπονητής τον περασμένο Γενάρη.

Ακόμα, συμπλήρωσε ότι οι Πειραιώτες γνωρίζουν καλά την πορτογαλική σχολή προπονητών, συμπληρώνοντας ότι η περίπτωσή του μπορεί να θυμίσει εκείνη του Μάρκο Σίλβα αν έρθει στην Ελλάδα. 

«Αυτό το διάστημα ο Πέδρο Μάρτινς δεν έχει ομάδα και κανένας δεν έχει ακούσει τι κάνει. Πιστεύω ότι περιμένει πρόταση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς τώρα πολύ δύσκολα θα υπάρξει ομάδα για να την αναλάβει», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μ. Κορέια στο sportdog.grκαι στη συνέχεια συμπλήρωσε για το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή: 

«Είναι ανοιχτός στην προοπτική να ακούσει προτάσεις. Ο Ολυμπιακός τον είχε προσεγγίσει πριν από τη συμφωνία του με τον Όσκαρ Γκαρσία, τον περασμένο Γενάρη, αλλά δεν είχε προκύψει κάποια θετική εξέλιξη. Θεωρώ ότι αν τελικά ο Γκαρσία δεν συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν, ο Πέδρο Μάρτινς θα μπορούσε να απασχολήσει έντονα τον σύλλογο».

Πώς του αρέσει να παίζουν οι ομάδες του; Είναι προπονητής που αν έρθει στην Ελλάδα μπορεί να «ταιριάξει» στον Ολυμπιακό;

«Ως προπονητής έκανε πάντα καλή δουλειά στις ομάδες στις οποίες εργάστηκε, τη Μαρίτιμο, τη Ρίο Άβε, τη Γκιμαράες. Του αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, με διάταξη 4-3-3. Θεωρώ ότι θα ήταν μια πολύ καλή λύση για τον Ολυμπιακό, γιατί είχε ξανά Πορτογάλο τεχνικό και γνωρίζει αυτή την προπονητική σχολή. Μπορεί να μην είναι μεγάλο όνομα, όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο ή ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά από τους μικρούς προπονητές στην Πορτογαλία είναι από τους καλύτερους. Θεωρώ ότι αν πάει στο εξωτερικό μπορεί να τα καταφέρει. Όπως συνέβη και με τον Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός αλλά τώρα έχει φτάσει να αλλάξει επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags