Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο παιχταράς που τα «φέρνει» στον ΠΑΟΚ και «οπλίζει» τον Σαββίδη να τα... σπάσει το καλοκαίρι
| 2018-03-28 22:35:00

Ο παιχταράς που τα «φέρνει» στον ΠΑΟΚ και «οπλίζει» τον Σαββίδη να τα... σπάσει το καλοκαίρι

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο παιχταράς που τα «φέρνει» στον ΠΑΟΚ και «οπλίζει» τον Σαββίδη να τα... σπάσει το καλοκαίρι

Ποιος χτυπάει... μεταγραφάρα από τον Δικέφαλο; Ρεπορτάζ με ονόματα!

Ο ΠΑΟΚ αναμένει την δικαστική απόφαση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που διεκόπη, αφού η ποινή που θα επιβληθεί στον Δικέφαλο θα καθορίσει αν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα ή όχι.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, καθώς το καλοκαίρι επιστρέφουν στην ομάδα αρκετοί δανεικοί παίκτες και πρέπει να αποφασιστεί τι είδους διαχείριση θα γίνει με την κάθε περίπτωση.

Πάντως, δεν πρόκειται να μείνουν στη Θεσσαλονίκη όλοι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές, αντιθέτως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ορισμένοι από αυτούς να πωληθούν και να γεμίσουν τα ταμεία του συλλόγου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Χάρη Χαρίση, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά με την βελγική Σιντ Τρούιντεν και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ενδιαφερόμενων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βέλγοι είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς ύψους 1.5 εκατ. ευρώ και να κάνουν δικό τους τον Έλληνα άσο, με την προοπτική να τον πουλήσουν οι ίδιοι με ακόμα περισσότερα χρήματα!

Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει με τον Πέδρο Ενρίκε, για τον οποίο έχει γραφτεί ότι η Κάραμπαγκ έχει προσεγγίσει τον Δικέφαλο, ώστε να αγοράσει τον Βραζιλιάνο, η ρήτρα του οποίου ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να βγάλει κι άλλα χρήματα από παίκτες, που δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του. Οι Ουάρντα, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης έχουν ανεβάσει πολύ τις μετοχές τους φέτος, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν ως δανεικοί με τη φανέλα του Ατρομήτου και δεν αποκλείεται να φέρουν καλές προτάσεις στον Δικέφαλο. Ειδικά για τον πρώτο γίνεται πολλή κουβέντα, ενώ μην ξεχνάμε ότι θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ, γεγονός που ενδέχεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αξία του!

Τέλος, υπάρχει και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Αφρικανός εξτρέμ δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο στη συμφωνία για την πώλησή του στη Γαλατασαράι, ο Δικέφαλος διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης 20%. Ο διεθνής άσος εντυπωσιάζει στην Τουρκία, το όνομά του παίζει για ομάδες της Premier League και όχι μόνο και θεωρείται πολύ πιθανή η πώλησή του με ένα ποσό πάνω από 10.000.000, κάτι που συνεπάγεται τουλάχιστον 2 εκατ. κέρδος για τους Θεσσαλονικείς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags