Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα χειροβομβίδα στα χέρια Βασιλειάδη από το μπλοκ των 8 - Ποιο κανάλι κάνει «ντου», μεγάλη έκπληξη
| 2018-03-29 12:15:00

Νέα χειροβομβίδα στα χέρια Βασιλειάδη από το μπλοκ των 8 - Ποιο κανάλι κάνει «ντου», μεγάλη έκπληξη

Sportdog Team
Νέα χειροβομβίδα στα χέρια Βασιλειάδη από το μπλοκ των 8 - Ποιο κανάλι κάνει «ντου», μεγάλη έκπληξη

Σφήνα στη Nova για τα τηλεοπτικά, όλα ανοιχτά!

Χοντρό παιχνίδι παίζεται τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μπορεί αρκετές ομάδες να έχουν συμφωνήσει ήδη με τη Nova, ωστόσο υπάρχει ένα... σκληροπυρηνικό μπλογκ 8 συλλόγων, μαζί με τον Παναθηναϊκό, που ακόμα παραμένουν «άστεγοι» και απειλούν ακόμα και με μη έναρξη του νέου πρωταθλήματος, όπως δήλωσαν στη χθεσινή τους συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη.
 
Η κατάσταση στη συγκεκριμένη υπόθεση μοιάζει έκρυθμη, καθώς οι ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη (Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλωνας Σμύρνης, Κέρκυρα, Πλατανιάς) αναμένεται να τραβήξουν το σχοινί μέχρι να σπάσει, έχοντας στο πλευρό τους έναν ανέλπιστο και δυνατό «σύμμαχο», όπως είναι το Τριφύλλι.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ, υπάρχει σοβαρή περίπτωση η «συμμαχία» αυτή, με επικεφαλής τον Παναθηναϊκό, να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στη Super League, ακόμα και ανατροπή στην πρόταση της ΑΕΚ για την αλλαγή στην ποινή του υποβιβασμού των ομάδων που δεν καταθέτουν πλήρη φάκελο, λόγω της αδυναμίας που έχουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, από τη στιγμή που δεν έχουν εξασφαλισμένα τηλεοπτικά έσοδα.
 
Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι 2-3 ομάδες έχουν ακόμα πιθανότητες να υπογράψουν συμβόλαιο με τη Nova και να αποσπαστούν από τη «συμμαχία», με τους υπόλοιπους συλλόγους να αναζητούν «πακέτο» λύση σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι.
 
Μάλιστα, λέγεται ότι η ΕΡΤ μπορεί να είναι αυτή που θα λύσει τελικά το πρόβλημα και στην ουσία θα «σώσει» τις συγκεκριμένες ομάδες αλλά και το νέο πρωτάθλημα που, όπως φαίνεται, μπορεί να τιναχθεί στον αέρα πριν καν αρχίσει. Κι αν συμβεί, βεβαίως, αυτό, θα έχει γίνει ξανά με... παρέμβαση της κυβέρνησης, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
 
Όπως και να έχει, πάντως, τη στιγμή που ο φόβος του grexit παραμένει πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει να αντιμετωπίσει και αυτό το μέτωπο που μοιάζει επίσης πολύ σοβαρό, καθώς εύκολα αν δεν βρεθεί λύση μπορεί η φωτιά να μετατραπεί σε πυρκαγιά και να κάψει, για μια ακόμα φορά, τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags