Facebook Pixel Sportdog.gr | «Περιμέναμε την τιμωρία του ΠΑΟΚ - Αξίζουμε τον τίτλο»!
| 2018-03-29 12:57:00

«Περιμέναμε την τιμωρία του ΠΑΟΚ - Αξίζουμε τον τίτλο»!

Sportdog Team
«Περιμέναμε την τιμωρία του ΠΑΟΚ - Αξίζουμε τον τίτλο»!

Δήλωση από ΑΕΚτσή για το διαφαινόμενο πρωτάθλημα!

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το πρωτάθλημα τονίζοντας ότι περίμενε την τιμωρία του ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό θέλει ιδιαίτερη προσοχή από πλευράς ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης στην κάμερα της Nova:

Περιμέναμε ότι θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και ότι θα είμαστε στην κορυφή. Θεωρώ πως αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή, έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, η ομάδα ήταν μέσα σε τρεις διοργανώσεις για το μεγαλύτερο διάστημα. Έχουμε έναν στόχο από την αρχή της χρονιάς, θέλουμε να τον υλοποιήσουμε το ταχύτερο δυνατό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Τις ομάδες και τους παίκτες κάνει να ξεχωρίζουν η διάρκεια. Η ΑΕΚ και οι παίκτες της είχαν διάρκεια φέτος στην απόδοσή τους», ανέφερε ο διεθνής άσος.

Όσο για το αν περιμένει αντίδραση από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι; «Φυσικά και περιμένω αντίδραση. Έχουν δείξει ότι στα μεγάλα ματς παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό, έχει κερδίσει την εκτίμηση για την παρουσία του, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά». 

Σχετικά με το μέλλον του, είπε: «Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Έχω περάσει στην ΑΕΚ τα πιο δύσκολα, αλλά και τα καλύτερά μου χρόνια. Έχω βελτιωθεί σαν παίκτης και σαν άνθρωπος εδώ. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, μου έχει δώσει πολλά και το εκτιμώ. Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags