Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι έλεγε ο Γραμμένος για το GREXIT - «Δεν παραιτούμαι - Στο Μπιλμπάο σκότωσαν αστυνομικό...»
| 2018-03-29 17:26:00

Τι έλεγε ο Γραμμένος για το GREXIT - «Δεν παραιτούμαι - Στο Μπιλμπάο σκότωσαν αστυνομικό...»

Sportdog Team
Τι έλεγε ο Γραμμένος για το GREXIT - «Δεν παραιτούμαι - Στο Μπιλμπάο σκότωσαν αστυνομικό...»

Έτσι αντέδρασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Κάθε μέρα γράφουν ότι θα παραιτηθώ αλλά δεν ισχύει, δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη από την πλευρά μου. Συνεχίζουμε με ομοψυχία, όλοι μαζί για να ολοκληρώσουμε το δύσκολο έργο μας», είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος αμέσως μετά την συνάντηση με τη FIFA.

Η ελληνική πλευρά ανέφερε στην FIFA ότι θεωρεί πώς έχει και αυτή ευθύνες για την γενικότερη κατάσταση, καθώς εδώ και αρκετό καιρό το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται υπό την επίβλεψή της, για να εκφράσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία την έντονη δυσφορία της για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων στην Ελλάδα, αλλά και στην υπολειτουργία της Επιτροπής Δεοντολογίας. 

«Στο Μπιλμπάο σκοτώθηκε αστυνομικός πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα και δεν αποβάλλατε κάποια χώρα από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπως απειλείτε εμάς τώρα», ήταν η άποψη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, με την πλευρά της FIFA να διευκρινίζει ότι «εκεί έπιασαν αμέσως τους δράστες και τους τιμώρησαν παραδειγματικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags