Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την ποινή - Πού ποντάρει ο Δικέφαλος για να την ανατρέψει!
| 2018-03-29 18:35:00

Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την ποινή - Πού ποντάρει ο Δικέφαλος για να την ανατρέψει!

Sportdog Team
Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την ποινή - Πού ποντάρει ο Δικέφαλος για να την ανατρέψει!

Δεν θα μείνουν με... σταυρωμένα χέρια οι Θεσσαλονικείς!

Η "βαριά" τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα του ντέμρπι με την ΑΕΚ, ήτοι -3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα, -2 από το επόμενο και 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όλα δείχνουν ότι θα στερήσει από τον Δικέφαλο τον φετινό τίτλο.

Πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχεδιάζουν να αντιδράσουν προσφεύγοντας στο δευτεροβάθμιο, και αν χρειαστεί στη συνέχεια και στο τριτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο!

Οι Θεσσαλονικείς θα στηρίξουν την υπερασπιστική τους γραμμή στις "ανακρίβειες που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα" από τον Γιώργο Κομίνη, επιδιώκοντας να ανατρέψουν το επιχείρημα περί υπαιτιότητας του ΠΑΟΚ για τη διακοπή για τη διακοπή του αγώνα, με βάση το οποίο πάρθηκε η πρωτοβάθμια απόφαση.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκτιμούν ότι ο δικαστής κ. Καποδίστριας λανθασμένα δεν στάθηκε καθόλου στο οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου της Τούμπας. Γιατί υποστηρίζουν πως εκεί αποδεικνύεται ότι ο Κομίνης είχε ζητήσει από τις δύο ομάδες να βγουν στο γήπεδο, κάτι που απέφυγε επιμελώς να το γράψει στο φύλλο αγώνα, όπως λένε.

Στο δεύτερο βαθμό (ακόμη κι αν υπάρξει αλλαγή στην σύνθεση της επιτροπής, όπου ακούγεται έντονα) υπάρχουν ελπίδες για να «πέσει» η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λίγκας.

Αναφορικά με την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη, με την τριετή  απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, αναμένουμε να υπάρξει η πλήρης ερμηνεία της απόφασης για το αν αυτή η ποινή του απαγορεύει ακόμη και την παρακολούθηση αγώνων από την σουίτα του στον 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags