Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν το πιστεύει ούτε η ίδια - Η Μπαρτσελόνα θα πληρωθεί λόγω του... Μποτία!
| 2018-03-29 20:52:00

Δεν το πιστεύει ούτε η ίδια - Η Μπαρτσελόνα θα πληρωθεί λόγω του... Μποτία!

Sportdog Team
Δεν το πιστεύει ούτε η ίδια - Η Μπαρτσελόνα θα πληρωθεί λόγω του... Μποτία!

Χρήματα από το... πουθενά για τους Καταλανούς!

Ο Αλμπέρτο Μποτία αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ουδέποτε κατάφερε να πρωταγωνιστήσει με τη φανέλα της.

Παρ' όλα αυτά, οι Καταλανοί θα πληρωθούν από τον αμυντικό του Ολυμπιακού, αφού το δικαστήριο επιδίκασε υπέρ τους το ποσό του 1.25 εκατομμυρίου ευτώ από μια υπόθεση που... τραβάει από το 2012!

Ο Ισπανός στόπερ είχε αποκτηθεί από τη Χιχόν το 2009 ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα και στο τέλος εκείνης της σεζόν είχε πάρει κανονική μεταγραφή στον σύλλογο των Αστουριών. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είχε διατηρήσει το δικαίωμα να τον πάρει πίσω στο «Καμπ Νου» ή να της καταβληθεί ένα 30% από ποσοστό μελλοντικής μεταπώλησης. Τελικά, το 2012, η Σπόρτινγκ πούλησε τον νυν αμυντικό του Ολυμπιακού στη Σεβίλλη για 2,5 εκατ. ευρώ, γεγονός που οδήγησε στην κόντρα των δύο συλλόγων.

Η Μπαρτσελόνα υποστήριζε ότι υπάρχει ενεργή ρήτρα, η Χιχόν το αρνούνταν υποστηρίζοντας πως το χρονικό περιθώριο είχε παρέλθει, με τις δύο ομάδες να εμπλέκονται σε δικαστική διαμάχη, η οποία δικαίωσε τελικά «μπλαουγκράνα»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags