Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη δήλωση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Γιατί δεν μας έριξαν τα γατάκια;»
| 2018-03-29 21:41:00

Απίθανη δήλωση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Γιατί δεν μας έριξαν τα γατάκια;»

Sportdog Team
Απίθανη δήλωση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Γιατί δεν μας έριξαν τα γατάκια;»

Ατάκες που θα συζητηθούν.

Τα βέλη του για την βαριά ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έριξε στο Metropolis 95.5 ο Μπάμπης Αποστολίδης.

Ο γνωστός νομικός αναρωτήθηκε για τι δεν τόλμησαν να υποβιβάσουν τον ΠΑΟΚ με αυτά που του καταλογίζουν και τόνισε ότι ο Δικέφαλος έγινε η «Ιφιγένεια» για τα επί 40 χρόνα εγκλήματα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Αποστολίδης:

«Κρίθηκε ένοχος ο ΠΑΟΚ; Ναι. Γιατί δεν μας υποβίβασαν τότε; Αυτή ήταν η σωστή ποινή. Με όλη αυτή τη σπέκουλα που έγινε, με όλο αυτό το θέμα που μας εμφανίσανε, η μόνη ποινή ήταν ο υποβιβασμός. Γιατί δεν τολμάνε τα «γατάκια» να μας ρίξουν. Εκεί στη Β Εθνική έπρεπε να μας ρίξουν. Για να μην τολμούν να περνούν τα Τέμπη, όχι να κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη. Γιατί δεν επέβαλαν την ποινή που μας άρμοζε; Θα απαντήσει κανείς; Τι είναι αυτά τα -3 φέτος, -2 του χρόνου, 100.000 ευρώ πρόστιμο και… ιστορίες.

Κύριοι, δεν συμφωνώ ότι με ευθύνη του ΠΑΟΚ διακόπηκε ο αγώνας. Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα η είσοδος του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο – για την οποία θα έπρεπε να τιμωρηθεί, με ή χωρίς όπλο και μια ποινή στην ομάδα λόγω της αντικειμενικής ποινικής ευθύνης που υπάρχει, και η κατακύρωση του αγώνα υπέρ της ΑΕΚ. Από πού κι ως πού διακόπηκε ο αγώνας εις βάρος του ΠΑΟΚ και κατοχυρώθηκε στην ΑΕΚ; Ήμασταν στο 90’, κερδίζαμε 1-0, ο Κομίνης τίναξε το ματς στον αέρα, αποφάσισε ότι είναι γκολ και οι ΑΕΚτσήδες δεν ήρθανε, παρά την πρόσκλησή του διαιτητή να αγωνιστούν. Τώρα αυτές οι ανοησίες ότι έπρεπε να βγει ο Κομίνης στον αγωνιστικό χώρο και φωνάξει τις δύο ομάδες, να βγει ο ΠΑΟΚ, να μη βγει η ΑΕΚ και θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, είναι για μικρά παιδάκια. Να ‘χαμε να λέγαμε. Ο διαιτητής είπε στα αποδυτήρια στις ομάδες να αγωνιστούν και λέει η μία δε βγαίνω. Ο ΠΑΟΚ έγινε η «Ιφιγένεια» για να ξεπλυθεί ο βόρβορος και το αίμα των επί 40 χρόνια εγκληματούντων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς, λοιπόν, εδώ πάνω είτε το Εφετείο, είτε το Διαιτητικό είτε ο ίδιος ο Θεός του ποδοσφαίρου να κατέβει και να μας πει αυτά, δε θα δεχτούμε αυτές τις αποφάσεις. Κατάφεραν να περάσουν και τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μέσα από την Τούμπα στα χαρτιά. Δεν το δεχόμαστε. Κι αν οι εκλογές γίνουν καλοκαίρι, που κάτι τέτοιο ακούγεται, θα είναι και οικονομικότερα για μας γιατί η ντομάτα η «Ρόμα» είναι και φτηνότερη. Αυτά έχω να τους πω, να ντρέπονται για τα χάλια τους και ότι με αυτήν την απόφαση, όποιος κοινωνικός ιστός συνοχής υπήρχε μεταξύ ελληνικής περιφέρειας και Αθηνών, διερράγη. Παρακαλώ τον κόσμο να κάτσει στα σπίτια τους, να μην έχουμε φασαρίες όπως στον Πειραιά. Αλλά φοβάμαι ότι δε θα με ακούσει κανείς»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags