Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγάλη ντρίμπλα του Παναθηναϊκού και το κόλπο της ζωής του που θα φέρει τη σωτηρία
| 2018-03-29 21:53:00

Η μεγάλη ντρίμπλα του Παναθηναϊκού και το κόλπο της ζωής του που θα φέρει τη σωτηρία

Sportdog Team
Η μεγάλη ντρίμπλα του Παναθηναϊκού και το κόλπο της ζωής του που θα φέρει τη σωτηρία

Τρέχει και δε φτάνει ο ΠΑΟ, θα τα καταφέρει;

Μετά την απόφαση για κατάργηση της κεντρικής διαχείρισης στη Superleague, το ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου είναι από τα πλέον σημαντικά για πολλές ΠΑΕ, οι οποίες καλούνται να βρουν τηλεοπτική στέγη για να εξασφαλίσουν απαραίτητα έσοδα.

Ανάμεσα στους συλλόγους που «καίγονται» για να κλείσουν συμφωνία για τα τηλεοπτικά είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ούτως ή άλλως αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Το Τριφύλλι είναι μία από τις οκτώ ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι των ομάδων αυτών να διαμαρτυρηθούν σε πρόσφατη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη και να απειλήσουν ακόμα και με «μπλοκάρισμα» της προκήρυξης του επόμενου πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η διαφορά του Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες ομάδες είναι το τεράστιο brand name που φέρει, κάτι που το Τριφύλλι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί στις διαπραγματεύσεις για την εύρεση τηλεοπτικής στέγης.

Οι Πράσινοι δεν αρκέστηκαν σε διαπραγματεύσεις μόνο με τη Nova, αλλά μπήκαν σε συζητήσεις και την Cosmote TV προκειμένου να «ζυγίσουν» τις προσφορές και να προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα.

Πάντως, μέχρι στιγμής το «κόλπο» του Τριφυλλιού δεν έχει αποφέρει καρπούς και ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους οκτώ συλλόγους, που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη.

Για τους Πράσινους τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ζωτικής σημασίας εξαιτίας και των πολλών δικαστικών υποθέσεων με χρέη σε πιστωτές, που τρέχουν και φέρνουν το Τριφύλλι αντιμέτωπο μέχρι και με τον υποβιβασμό. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση, αφού το κύρος και πολυάριθμο κοινό του Παναθηναϊκού αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα για τον σύλλογο στις διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags