Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρομακτική» η απάντηση του ΠΑΟΚ για το «κλεμμένο» πρωτάθλημα - Πού φέρνει παιχταράδες
| 2018-03-29 22:25:00

«Τρομακτική» η απάντηση του ΠΑΟΚ για το «κλεμμένο» πρωτάθλημα - Πού φέρνει παιχταράδες

Sportdog Team
«Τρομακτική» η απάντηση του ΠΑΟΚ για το «κλεμμένο» πρωτάθλημα - Πού φέρνει παιχταράδες

Αντεπίθεση σ' όλα τα μέτωπα εξαπολύει ο Δικέφαλος. Διαβάστε τα πάντα.

Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν, αφού στην ομάδα επιβλήθηκε «βαριά» τιμωρία για τη διακοπή του ντέρμπι με την ΑΕΚ (-3 στο φετινό πρωτάθλημα, -2 στο επόμενο και 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών), η οποία ουσιαστικά στερεί από τον Δικέφαλο τις ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν την απόφαση άδικη, γι’ αυτό άλλωστε και θα διεκδικήσουν την μείωση της ποινής καταθέτοντας έφεση.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, φαντάζει δύσκολο ο ΠΑΟΚ να αποφύγει το φετινό -3, όμως δεν είναι απίθανο να γλιτώσει το -2 για την επόμενη σεζόν.

Πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν πτοεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου, οι οποίοι θεωρούν ότι αγωνιστικά άξιζαν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα και εκτιμούν ότι «εκλάπη» από τα χέρια.

Ο στόχος πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι να πετύχει του χρόνου αυτό που όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρει φέτος. Οι διοικούντες είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την ομάδα και σκοπεύουν να διατηρήσουν τον βασικό και να τον ενισχύσουν με ποιοτικές προσθήκες ενόψει της επομενης σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούν οι άνθρωποι του Δικεφάλου στη μεταγραφική περίοδο ενισχύοντας το ρόστερ στα σημεία που «πονάει».

Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός στόπερ, που θα πλαισιώσει τους Κρέσπο και Βαρέλα (ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει). Παράλληλα, αναμένεται να γίνει κίνηση για «ενδεκαδάτο» μέσο, που θα κάνει τη διαφορά, τρόπον τινά ως αντι-Τσίμιροτ.

Τέλος, οι κινήσεις αναφορικά με την επίθεση θα εξαρτηθούν από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Εάν ο Σέρβος αποχωρήσει, θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί βασικός φορ. Ακόμα και στην αντίθετη περίπτωση, που παραμείνει δηλαδή ο «Πρίγιο», οι άνθρωποι του Δικεφάλου φέρονται να προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Σέρβου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags