30/03/18 - 13:22

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Βέμερ - Να τι έρχεται τώρα για Παναθηναϊκό!

Εξελίξεις το μεσημέρι της Παρασκευής.

Sportdog Team
Εκδικάστηκε η προσφυγή του Βέμερ - Να τι έρχεται τώρα για Παναθηναϊκό!
1.351views 0shares

Κανονικά εκδικάστηκε η καταγγελία του Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού για την επιβολή ποινών, αν και η πλευρά των Πράσινων ζήτησε για εκ νέου αναβολή.

Παρόλα αυτά η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά. «Έχουμε έτοιμα αναβολής γιατί μέσα σε 1,5 μήνα βρισκόμαστε από την επιβολή στην ενεργοποίηση. Κανονικά σε άλλες περιπτώσεις αυτή η διαδικασία διαρκεί 3-4 μήνες, σε υποθέσεις της FIFA από 6-8 μήνες. Έχουν γίνει προσεγγίσεις, ζητούμε να υπάρξει μία ισότιμη μεταχείριση», υποστήριξε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Άλκης Παπαντωνίου.

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος του Βέμερ, Πάρις Ατλαμάζογλου, σχολίασε: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ απ' όταν ξεκίνησε η διαδικασία, από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλο ψέματα. Έκαναν δύο προτάσεις, η μία έλεγε να δώσουν 200 χιλ. ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα και η άλλη να δώσουν 50 χιλ. ευρώ κι όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις. Όλες οι άλλες προτάσεις ήταν σε καφενειακό επίπεδο».

Αν η απόφαση αφαίρεσης τριών βαθμών βγει πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εξοφλήσει τον παίκτη εντός τριών ημερών από το κυριακάτικο ντέρμπι.

Αν εκδοθεί αργότερα, θα έχουν προθεσμία ενός τριημέρου μετά τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο, στις 15/4.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ