Facebook Pixel Sportdog.gr | Θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό ο Μαλεζάνι - «Τόσες ώρες δούλευα την ημέρα»!
| 2018-03-30 15:56:00

Θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό ο Μαλεζάνι - «Τόσες ώρες δούλευα την ημέρα»!

Sportdog Team
Θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό ο Μαλεζάνι - «Τόσες ώρες δούλευα την ημέρα»!

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει ξεχάσει.

Παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην Corriere dello Sport και, φυσικά, αναφέρθηκε στο αν του λείπει το ποδόσφαιρο σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που λείπει από τους πάγκους: «Ναι, ναι μου λείπει. Αν είχα μία ελκυστική πρόταση, θα την δεχόμουν. Πάντως Σε 24 χρόνια καριέρας από την Κιέβο και την Πάρμα, ως τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι έδειξα ποιος είναι και τι αξίζω».

Ο Ιταλός τεχνικός θυμήθηκε το πέρασμα του από το «τριφύλλι» και διηγήθηκε τις αναμνήσεις από την Ελλάδα: «Εγώ πάντα λέω αυτό που πιστεύω. Σιχαίνομαι τους υποκριτές στο ποδόσφαιρο. Ειδικά όσους προσπαθούν με δυσφήμηση να  βλάψουν όσους εργάζονται. Στον Παναθηναϊκό άλλαζαν τους προπονητές σαν τα χαροτμάντηλα. Την πρώτη χρονιά τερματίσαμε δεύτεροι και μπήκαμε στο Champions League.

Ξέρετε ότι εγώ ήμουν στο βάπτισμα πυρός του Μέσι; Ακόμα θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό. Είδα τους Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Ετό να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και είπα στον εαυτό μου: «Είναι μία ομάδα με παίκτες που έχουν λίγο χαρακτήρα». Ωστόσο, έπαιξαν απίθανο ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα, ούτε καν εμείς που δουλεύαμε 24 ώρες το 24ωρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags