Facebook Pixel Sportdog.gr | Το απόλυτο που κυνηγάει ο Ολυμπιακός και ο κορμός των Ελλήνων παικτών
| 2018-03-30 16:45:00

Το απόλυτο που κυνηγάει ο Ολυμπιακός και ο κορμός των Ελλήνων παικτών

Sportdog Team
Το απόλυτο που κυνηγάει ο Ολυμπιακός και ο κορμός των Ελλήνων παικτών

Ο Δημήτρης Νικολάου μιλάει για τα πλάνα των Πειραιωτών.

Το 5 στα 5 μέχρι το τέλος της σεζόν πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Δημήτρη Νικολάου.

Ο Έλληνας στόπερ των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην κάμερα της NOVA υποστήριξε πως εάν η ομάδα πετύχει το απόλυτο των νικών θα είναι μέσα σε όλα, ωστόσο αυτό που προέχει είναι η αναμέτρηση του Σαββάτου με το Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διάστημα τριών εβδομάδων από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος μέχρι αυτό με τον Λεβαδειακό:
"Σίγουρα είναι ένας προβληματισμός που υπάρχει αλλά έχουμε συνηθίσει και πιστεύω πως όλα πάνε καλά. Προπόνηση με προπόνηση δουλεύουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο, θέλουμε να πάμε έτοιμοι στον αγώνα του Σαββάτου".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:
"Μας προβλημάτισε αφού κάθε Κυριακή θέλουμε να παίζουμε αγώνα. Τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό, το θέμα είναι πως ξαναρχίζει το πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια, πρέπει να κάνουμε το απόλυτο, δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και τον στόχο μας".

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός με σερί νίκες ως το τέλος:
"Πιστεύω ότι είμαστε μέσα σε όλα. Κάθε Κυριακή θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα παίζουμε για τη νίκη και από εκεί και πέρα ο θεός το ξέρει".

Για το εμπόδιο του Λεβαδειακού:
"Μας είχε δυσκολέψει στο "Καραϊσκάκης", η Λιβαδειά είναι μια έδρα που κόβει βαθμούς αλλά ως Ολυμπιακός έχουμε την υποχρέωση να πάμε και να πάρουμε το τρίποντο. Γιατί είναι ένα ματς που χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς".

Για την συμμετοχή πολλών παικτών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην εθνική ελπίδων:
"Δεν είναι μόνο η ελπίδων, αν δούμε τα χαμηλότερα κλιμάκια υπάρχουν κι εκεί πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα και αποδεικνύει κάθε χρόνο πως έχει παίκτες άξιους να πλαισιώνουν και την εθνική ομάδα αλλά και τον Ολυμπιακό μελλοντικά".

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να στηριχθεί σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής:
"Σίγουρα, εννοείται. Ακόμη και για τους δανεικούς δεν είναι κάτι τελεσίδικο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να έχει ελληνική βάση. Γι' αυτό υπάρχει η Ακαδημία και η προώθηση ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα".

Για την συνάντηση με τον Μανθάτη στην εθνική:
"Μας είχε λείψει ο Μανθάτης. Τον είδαμε, χαρήκαμε και δεν μένει μεγάλο χρονικό διάστημα για να είμαστε ξανά μαζί. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς γιατί ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και τώρα μας λείπει. Αλλά ο Γιώργος πάει πάρα πολύ καλά στον ΠΑΣ Γιάννινα, του εύχομαι να είναι γερός και να έχει μια λαμπρή καριέρα. Τον Ρέτσο δεν προλάβαμε να τον δούμε αλλά μιλάμε μαζί κάθε μέρα και τον περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags