Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι αποκαλύψεις για το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟ και η φοβερή ατάκα για την ΑΕΚ
| 2018-03-30 17:45:00

Οι αποκαλύψεις για το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟ και η φοβερή ατάκα για την ΑΕΚ

Sportdog Team
Οι αποκαλύψεις για το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟ και η φοβερή ατάκα για την ΑΕΚ

Τι λέει ο Κολοβέτσιος για το ντέρμπι και το μέλλον του Τριφυλλιού.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στο «τριφύλλι» όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας πως αυτό που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές είναι να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στους «πράσινους»…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

Είναι πολύ λυπηρό αυτό το γεγονός, αλλά στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Φέτος τα ντέρμπι δεν τελείωσαν καλά, τελείωσαν στις δικαστικές αίθουσες κι είναι λυπηρό για τους παίκτες που είναι εδώ αλλά και για αυτούς που μπορεί να ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα.

Για το πως είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια:

Οι ξένοι που πήραν την απόφαση να μείνουν, γνωρίζουν τι γίνεται κι έχουν συνηθίσει. Εμείς σαν ομάδα συνηθίσαμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τα πολλά προβλήματα. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, ευελπιστούμε να βρεθεί μια λύση. Εμείς το θέλουμε πολύ να αισθανθούμε μια ασφάλεια μέσα από τη διοίκηση. Εμείς δεν θα πρέπει να τα κοιτάμε αυτά, γιατί κοιτώντας τα προβλήματα χανόμαστε από τα αγωνιστικά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατό καλύτερα.

Για τις δυσκολίες στον Παναθηναϊκό:

Για εμάς είναι πολύ δύσκολο, δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά, και σε τακτικά κομμάτια με τον προπονητή μας όλο αυτόν τον καιρό. Πρέπει να πορευτούμε με ψηλά το κεφάλι, να περιμένουμε τις διοικητικές εξελίξεις και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φέρουμε θετικά αποτελέσματα.

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με την ΑΕΚ:

Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, πέρασα τρία πολύ καλά χρόνια στην ΑΕΚ. Ξέρουν ότι τους αγαπώ και τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πειραζόμαστε με τους πρώην συμπαίκτες μου, να δούμε ποιος θα κερδίσει.

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και με τις αποφάσεις που βγήκαν, θα έχει καλή ψυχολογία και κόσμο στο γήπεδο, άρα θα είναι πολύ δυνατή. Θα μπει επιθετικά για να σκοράρει, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να κρατήσουμε τη μπάλα και να χτυπήσουμε είτε στην κόντρα, είτε σε κανονική ροή. Μπορούμε να το κάνουμε, το έχουμε δείξει και σε προηγούμενα παιχνίδια. Είναι μια δυνατή έδρα αλλά θα προσπαθήσουμε να φύγουμε αλώβητοι από εκεί.

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να «παγώσει» το ματς στο ΟΑΚΑ:

Το να σπάσουμε τον ρυθμό είναι ένας τρόπος, είναι λογικό η ΑΕΚ να επιτεθεί στα πρώτα λεπτά. Το μυστικό είναι το πως θα ανταπεξέλθουμε εμείς στην επιθετικότητα. Με συγκέντρωση, πάθος και σωστή τακτική μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για το αν η ΑΕΚ είναι δίκαια πρώτη:

Θεωρώ πως είναι η καλύτερη και πληρέστερη ομάδα. Έχει βάθος στον πάγκο τις, έχει και καλές επιλογές. Θεωρώ πως είναι η καλύτερη. Έχει καλούς επιθετικούς, έχει εξτρέμ επικίνδυνα. Θεωρώ πως αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ θέλουν αρκετή προσοχή.

Για τον στόχο της πεντάδας:

Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά αν πάρουμε από όλα τα ματς αυτό που θέλουμε, κάτι μπορούμε να κάνουμε. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για το αν σκέφτονται οι παίκτες το μέλλον τους:

Περνάει κατά καιρούς από το μυαλό μας το τι πρόκειται να γίνει. Αν έλεγα πως δεν περνάει τίποτα, θα ήμουν μεγάλος ψεύτης. Όπως είπα, όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Περιμένουμε τις εξελίξεις, είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε όλοι μαζί στα αποδυτήρια και περιμένουμε κάτι ή κάποιον που μπορεί να υπάρξει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags