Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα άκρα η κόντρα Ολυμπιακού-ΣΥΡΙΖΑ - Σκληρή επίθεση Καραπαπά σε Τζανακόπουλο! (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-30 18:00:00

Στα άκρα η κόντρα Ολυμπιακού-ΣΥΡΙΖΑ - Σκληρή επίθεση Καραπαπά σε Τζανακόπουλο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στα άκρα η κόντρα Ολυμπιακού-ΣΥΡΙΖΑ - Σκληρή επίθεση Καραπαπά σε Τζανακόπουλο! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι έγραψε στο Facebook o εκπρόσωπος των Ερυθρολεύκων.

Εξακολουθεί να μαίνεται η κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Διευθυντής Επικοινωνίας των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς, εξαπέλυσε επίθεση μέσω Facebook κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Αφορμή για την ανάρτηση του κ. Καραπαπά αποτέλεσαν οι για τις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου σχετικά με τα επεισόδια της Τετάρτης στον Πειραιά, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να μιλήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Οι ομάδες δεν μπορούν να γίνονται ασπίδα σε επιχειρηματικά συμφέροντα που δε διστάζουν να στοχοποιούν και να απειλούν εκλεγμένους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού. Οι μέρες που τα ολιγαρχικά συμφέροντα και ο κος Μαρινάκης έκαναν κουμάντο στη χώρα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση του Διευθυντή Επικοινωνίας των Ερυθρολεύκων.

«Σειρά στις προκλήσεις πήρε ένας Τζανακόπουλος που παίζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Δεν είπε κάτι άλλο, απλά αναμάσησε αποσπάσματα των ανακοινώσεων-ντροπή του κόμματος του κατά των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να κατεβάσει λίγο τη μύτη του ο συγκεκριμένος γιατί κάποιοι απο τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν και μάτωσαν στο Πειραιά ήταν στα κινήματα της αριστεράς και παραμένουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, πριν βγει αυτός απο το αυγό του, που μάλλον είναι από αυγό απο το Κολωνάκι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags