30/03/18 - 19:05

Κοβάσεβιτς για Μαρινάκη: «Ποια στημένα και ποια ναρκωτικά; Έχουν πλάνο για να τον διώξουν...»

Ξέσπασμα από τον Ντάρκο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

Sportdog Team
Κοβάσεβιτς για Μαρινάκη: «Ποια στημένα και ποια ναρκωτικά; Έχουν πλάνο για να τον διώξουν...»
1.906views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ως «προϊόν πολιτικής προπαγάνδας» που δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο χαρακτήρισε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς όλες τις κατηγορίες που έχει αντιμετωπίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στη σερβική εφημερίδα Blic. Η ιστοσελίδα της εφημερίδας προδημοσίευσε ένα κομμάτι της συνέντευξης και συγκεκριμένα τα κομμάτια στα οποία αναφέρεται στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Αρχικά, ο τεχνικός σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» τόνισε τα εξής: «Δεν είναι πρόθεσή μου να υπερασπιστώ τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όμως θα το κάνω ακριβώς εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μια χώρα που έχει μεγάλη παράδοση στο σπορ. Ο Μαρινάκης δεν αξίζει αυτές τις αναλήθειες και την πολιτική αντιμετώπιση που έχει με ξεκάθαρο στόχο να καταστραφεί η φήμη του στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ποια ναρκωτικά σε πλοία και ποιοι στημένοι αγώνες; Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν και τη φήμη του σαν ιδιοκτήτης της πιο ξακουστής ομάδας της χώρας».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην προσωπική σχέση που έχει με τον Μαρινάκη αλλά έκανε και την εκτίμησή του για τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης: «Γνωρίζω τον Μαρινάκη για πολλά χρόνια. Έχει επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Αμερική, την Αγγλία. Το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός όμως είναι το καμάρι του και ασχολείται με αυτά με μεγάλη όρεξη. Για αυτό θα ήθελα εκ μέρους όλων στον Ολυμπιακό να διαψεύσω πως όλες οι ασχήμιες που ακούγονται δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια. Για την ακρίβεια, όλα αυτά βρίσκονται στο επίκεντρο μιας προπαγάνδας που έχει σαν στόχο της τον Μαρινάκη. Άνθρωποι που όλοι τους έχουν πολιτικό υπόβαθρο.

Είναι μια τακτική που ακολουθούν ώστε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν στον Μαρινάκη. Θέλουν να σκοτώσουν το ποδόσφαιρο. Είναι άσχημο που συμβαίνει και το ότι θέλουν να κατευθύνουν τα πάντα εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός νοιάζεται για την αλήθεια και το ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως άσχετα και προϊόντα πολιτικής προπαγάνδας».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ