Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα «παραμύθια» του Μπεργκ στην αλήθεια της μεταγραφής του - Πότε «έφυγε» πραγματικά, πόσα έφερε
| 2018-03-30 23:18:00

Τα «παραμύθια» του Μπεργκ στην αλήθεια της μεταγραφής του - Πότε «έφυγε» πραγματικά, πόσα έφερε

Sportdog Team
Τα «παραμύθια» του Μπεργκ στην αλήθεια της μεταγραφής του - Πότε «έφυγε» πραγματικά, πόσα έφερε

Είναι όλα έτσι όπως τα είπε ο Σουηδός; Ή κάτι... ξέχασε;

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν έχει ξεχάσει την ομάδα που τον βοήθησε να «αναγεννήσει» την καριέρα του.

Αυτό αποδείχθηκε από τα λεγόμενα του Σουηδού άσου σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr, στην οποία έκανε κατάθεση ψυχής και μίλησε για πρώτη φορά -μεταξύ άλλων- σχετικά με όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό την Αλ Αΐν.

Ο Μπεργκ άνοιξε την καρδιά του δίνοντας εξηγήσεις για όσα τον κατηγορούν, ωστόσο ορισμένα πράγματα που είπε είναι μάλλον ανακριβή.

Ο Σουηδός ανέφερε πως οι επαφές του με την Αλ Αΐν ξεκίνησαν στα μέσα Ιουνίου του 2017, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο Μπεργκ ξεκίνησε να μιλά με την ομάδα των ΗΑΕ αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο και τον Ιούνιο είχε ήδη πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Παράλληλα, ο διεθνής άσος υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή του, όμως το ποσό αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού το ποσό της μεταγραφής ήταν μικρότερο.

Πάντως, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως εάν συνυπολογίσουμε την μεταγραφή και τα χρήματα που χάρισε ο Μπεργκ από τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του, τα συνολικά οφέλη των Πρασίνων ανεβαίνουν κοντά στο ποσό που ανέφερε ο Σουηδός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags