31/03/18 - 10:58

«Κόλαση» στον ΠΑΟ - Αυτοί τα τινάζουν όλα στον αέρα, ατάκες τρόμου - Ποιος «κρεμάει» ανάποδα τον ΠΑΟ

Καζάνι που βράζει το Τριφύλλι, εξελίξεις που θα... τρελάνουν κόσμο.

του Νίκου Στεργίου
«Κόλαση» στον ΠΑΟ - Αυτοί τα τινάζουν όλα στον αέρα, ατάκες τρόμου - Ποιος «κρεμάει» ανάποδα τον ΠΑΟ
3.631views 0shares

Kαζάνι που βράζει είναι ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες, καθώς στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον του συλλόγου, κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή συνάντηση των αρχηγών με τον Βασίλη Κωνσταντίνου

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού έταξε στους παίκτες χρήματα και συγκεκριμένα το υπόλοιπο του Οκτωβρίου αρχικά και μέσα στον Απρίλιο το 30% από τη δόση του Δεκεμβρίου, ωστόσο παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές τον αντιμετώπισαν με αρκετή καχυποψία

Μάλιστα, οι ατάκες... τρόμου που έχουν διαρρεύσει ότι ειπώθηκαν στον Βασίλη Κωνσταντίνου ισχύουν. «Αν υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, θα χάσουμε τα λεφτά μας;», «Γιατί δεν μπαίνουν χρήματα να γλιτώσει η ομάδα τον υποβιβασμό;», ήταν τα ερωτήματα-φωτιά των αρχηγών που δε θέλησαν να επεκταθούν περισσότερο και γι' αυτό τον λόγο η συνάντηση δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. 

Δεν βάζουν πλάτη οι ξένοι

Οι Πράσινοι, πλέον, θα περιμένουν να δουν τουλάχιστον τη δόση του Οκτωβρίου και αναλόγως τι θα προκύψει με την παράταση που αναμένουν στο Τριφύλλι θα υπογράψουν τους διακανονισμούς. Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει από τους ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όχι μόνο δεν είναι θετικοί, αλλά παρουσιάζονται και έτοιμοι να πάνε κόντρα σε όλα, αν και εφόσον η διοίκηση δεν τηρήσει τις υποσχέσεις της.

Αν δεν ήταν οι ξένοι παίκτες, άλλλωστε, οι Έλληνες σίγουρα θα... έβαζαν πλάτη και θα έκαναν για μια ακόμα φορά υπομονή για να βγει η σεζόν χωρίς προβλήματα. Όμως τώρα αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που υπάρχει τέτοιο κλίμα στα αποδυτήρια.

«Κρέμασμα» από την ΕΠΟ;

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δε φαίνεται η ΕΠΟ να έχει εγκρίνει τα περί παράτασης που περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να προλάβουν να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο για την αδειοδότηση. Αν όντως, λοιπόν, συμβεί αυτό, οι Πράσινοι θα βρεθούν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και μάλλον οι εξελίξεις θα είναι αρνητικές, παρά την αισιοδοξία που βγάζουν από την ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα. Και σε αυτό το ενδεχόμενο, βεβαίως, είναι επόμενο οι αντιδράσεις από τον κόσμο να είναι καταιγιστικές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ