Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο αυτό που έκανε ο Γκαρσία, ανάβει φωτιές στον Ολυμπιακό - Πώς θα αντιδράσει ο Μαρινάκης;
| 2018-03-31 13:00:00

Απίστευτο αυτό που έκανε ο Γκαρσία, ανάβει φωτιές στον Ολυμπιακό - Πώς θα αντιδράσει ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο αυτό που έκανε ο Γκαρσία, ανάβει φωτιές στον Ολυμπιακό - Πώς θα αντιδράσει ο Μαρινάκης;

Η απόφαση του Ισπανού που «τρέλανε» τους πάντες στο Λιμάνι.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες μετά την απόφαση του Όσκαρ Γκαρσία να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπιόρν Ένγκελς ενόψει της σημερινής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό (19:30).

Μάλιστα, πολλοί θεωρούν ότι η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί αυστηρό «μήνυμα» προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ότι δηλαδή δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν και πως θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει ομάδα για το καλοκαίρι. 

Πάντως, όσοι βρίσκονται κοντά στo σύλλογο δε δείχνουν να συμμερίζονται αυτή την άποψη και θεωρούν ότι η απόφαση του Ισπανού προπονητή για τον Βέλγο στόπερ δε βρίσκει απόλυτα σύμφωνη τη διοίκηση.

Πρόκειται, άλλωσε, για έναν παίκτη που θεωρείται ευρωπαϊκά πολύ μεγάλο ταλέντο και που για χάρη του οι Ερυθρόλευκοι επένδυσαν ένα κάρο εκατομμύρια μόλις το περασμένο καλοκαίρι, με στόχο, φυσικά, να τα πάρουν κάποια στιγμή πίσω. 

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο 23χρονος άσος δεν έχει εντυπωσιάσει ακόμα με τις εμφανίσεις του, ωστόσο στο Λιμάνι φαίνεται πως τον πιστεύουν και θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις ικανότητες του. 

Από την άλλη, δε θα ήταν αρνητικοί στον Πειραιά αν προέκυπτε κάποια μεγάλη πρόταση από εξωτερικό για τον Μπιόρν Ένγκελς, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ο παίκτης είναι... τελειωμένος όπως τον θεωρεί, τουλάχιστον, ο Όσκαρ Γκαρσία. Ούτε, φυσικά, επίκειται κάποιο ραντεβού με την πλευρά του Βέλγου για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του, όπως φημολογείται μετά την απόφαση του Ισπανού προπονητή να «κόψει» τον παίκτη για τον αγώνα στη Λιβαδειά.

Αντίθετα, αν και εφόσον γίνει συνάντηση με τον παίκτη, τότε είναι πολύ πιθανό από το Λιμάνι να ξεκαθαρίσουν στον ποδοσφαιριστή ότι υπολογίζεται κανοινικά ενόψει της νέας σεζόν και πως ο παραγκωνισμός του είναι καθαρά προσωπική απόφαση του προπονητή, οποίος μπορεί στο τέλος της σεζόν να μη βρίσκεται καν στον πάγκο της ομάδας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags