Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα Μιραλάς στους συμπαίκτες του: «Να σταματήσουμε να μιλάμε - Όταν φοράς αυτή την φανέλα...»
| 2018-03-31 23:00:00

Μήνυμα Μιραλάς στους συμπαίκτες του: «Να σταματήσουμε να μιλάμε - Όταν φοράς αυτή την φανέλα...»

Sportdog Team
Μήνυμα Μιραλάς στους συμπαίκτες του: «Να σταματήσουμε να μιλάμε - Όταν φοράς αυτή την φανέλα...»

Ο Βέλγος προσπάθησε να εξηγήσει τι πήγε στραβά στη Λιβαδειά.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακό στο ματς με τον Λεβαδειακό.

«Είμαστε στεναχωρημένοι. Δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά από στημένη φάση του αντιπάλου. Ξέραμε ότι είναι το δυνατό σημείο του Λεβαδειακού, το είχαμε πει στις προπονήσεις και όμως δεν καταφέραμε να το αποφύγουμε», σχολίασε αρχικά ο Βέλγος διεθνής.

«Πραγματικά, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα, όμως βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είναι πλέον μονόδρομος να νικήσουμε στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν. Έχουμε μιλήσει πάρα πολύ. Να σταματήσουμε να μιλάμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες στα ματς που απομένουν, ώστε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να δούμε που θα τερματίσουμε».

Όσο για το τι έφταιξε στο σημερινό ματς, τόνισε: «Όταν ανεβάσαμε τον ρυθμό μας, έγιναν δύσκολα τα πράγματα για τον Λεβαδειακό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και νομίζω ότι στο τελευταίο σουτ φταίει η ατυχία. Κάναμε πολλά πράγματα λάθος, δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να είσαι περήφανος, να δουλεύεις συνέχεια για να είσαι στην κορυφή. Έτσι κι εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags