Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ποιος Χιμένεθ; Καλύτερος ο Ουζουνίδης» - Αποκάλυψη-βόμβα για Αλαφούζο-Δημήτρη!
| 2018-04-01 09:00:00

«Ποιος Χιμένεθ; Καλύτερος ο Ουζουνίδης» - Αποκάλυψη-βόμβα για Αλαφούζο-Δημήτρη!

του Γιώργου Κτενά
«Ποιος Χιμένεθ; Καλύτερος ο Ουζουνίδης» - Αποκάλυψη-βόμβα για Αλαφούζο-Δημήτρη!

«Καυτός» και... αποκαλυπτικός Νίκος Καρούλιας στο sportdog.gr.

Την άποψη ότι ναι μεν η ΑΕΚ είναι μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού και της αξίζει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και ότι οι Πράσινοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά στο αποψινό παιχνίδι, εξέφρασε μέσω του sportdog.gr ο Νίκος Καρούλιας

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε καλύτερο προπονητή στο ελληνικό πρωτάθλημα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ αναφέρθηκε και στο σχέδιο διάσωσης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Αυτά και άλλα πολλά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sportdog.gr ο Νίκος Καρούλιας:  

«Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι τα παλεύει όλα τα ματς. Έχει αρκετά νεαρά παιδιά στο ρόστερ του που παίζουν και θέλουν να δείξουν πράγματα. Υπάρχει και το βάρος της φανέλας, που έχει μεταδοθεί κι αυτό. Κάτι που κατά πολύ οφείλεται στον Ουζουνίδη που τα πηγαίνει πολύ καλά σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός δέχτηκε πρώτος γκολ, αλλά ο Ουζουνίδης έχει καταφέρει να αλλάξει τη νοοτροπία και η ομάδα το πάλεψε και γύρισε το σκορ», σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο Ν. Καρούλιας και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Μέχρι πρόσφατα βλέπαμε παιχνίδια του Παναθηναϊκού που ακόμα και με μικρότερους θεωρητικά αντιπάλους, όταν δεχόμασταν γκολ τα παρατούσαμε. Τώρα φαίνεται ότι έχει αλλάξει αυτό και υπάρχει ηρεμία. Είναι καλύτερα να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, ακόμα κι αν είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, παρά να μην γνωρίζεις τι σου γίνεται. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιδιά θα παίξουν όπως και να έχει. Τα παιδιά όταν παίζουν, ειδικά τα νέα παιδιά, δεν μπορούν αμέσως να δείξουν το καλο τους προσωπο. Κατ' ανάγκην παίζουν κάποια από αυτά τα παιδιά, αλλά έτσι είναι τα πράγματα σήμερα».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ και να τη βάλει σε περιπέτειες όσον αφορά την υπόθεση τίτλος;

«Θα παλέψει για το ματς ο Παναθηναϊκός, χωρίς να ενδαφέρει αν η ΑΕΚ πηγαίνει η όχι για το πρωτάθλημα. Ασφαλώς και μπορεί να της κόψει βαθμούς και να γίνει ρυθμιστής για τον φετινό τίτλο, αν και πιστεύω ότι η ΑΕΚ δικαιούται αυτό το πρωτάθλημα γιατί είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχει δεμένο σύνολο, με πολλούς Έλληνες παίκτες και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί. Οι ξένοι έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, έχουν πάθος, όπως ο Βράνιες, ο Γκάλο, ο Λιβάγια κ.ά. Γι' αυτό και υπάρχει ο τσαμπουκάς στο παιχνίδι της, που εμένα μου αρέσει πολύ».

Υπάρχει κάποιος παίκτης της ΑΕΚ που φοβάστε;

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που θα το παλέψει, αλλά δεν παύει να είναι πρώτο φαβορί και με διαφορά η ΑΕΚ. Αυτό που θέλω είναι να δω τους παίκτες του Παναθηναϊκού να το παλεύουν. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι απρόβλεπτος, δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι θα κάνει. Μπορεί να μην είναι σε κάποιον αγώνα σε καθόλου καλή κατάσταση, αλλά με μια φάση να κάνει τη ζημιά. Ο Αραούχο, επίσης, είναι πολύ επικίνδυνος, όπως και ο Λιβάγια. Από τη μέση και μπροστά η ΑΕΚ είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα».

«Kαλυτέρος ο Μαρίνος» 

Η μάχη των πάγκων ανάμεσα σε Ουζουνίδη και Χιμένεθ πώς σας φαίνεται; Ο ένας με ελλειπές ρόστερ και ψυχολογία ομάδας στο ναδίρ με όσα λέγονται και ακούγονται και ο άλλος με αέρα πρωταθλητισμού. 

«Ο Ουζουνίδης είναι καλύτερος προπονητής από τον Χιμένεθ, είναι καλύτερος σε όλο το πρωτάθλημα. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δοκιμάστηκε στα δύσκολα: Ανέλαβε μεν μια μεγάλη ομάδα αλλά με μικρό ρόστερ και πολλές δυσκολίες. Και κατάφερε να δείξει την αξία του στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού. Στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που είναι μεγάλα τα μπάτζετ τους και έχουν μεγάλα ρόστερ, δεν λέει κάτι».

«Δεν τον ρίχνει ο Αλαφούζος, έτσι προχωράει ο Δημήτρης» 

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε πώς σχολιάζετε όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, την πιθανότητα υποβιβασμού κ.λπ.;
 
«Θεωρώ ότι δεν θα τον αφήσει ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό να πέσει. Μέχρι το καλοκαίρι, τουλάχιστον, θα τον στηρίζει, αλλά οπωσδήποτε θα πρέπει να βρεθεί μια λύση με το διάδοχο σχήμα. Αν δεν βρεθεί θα αναγκαστεί να κρατήσει την ομάδα, αλλά με παιδιά από τις ακαδημίες, ίσα για να μένει η ομάδα στην Α΄ Εθνική. Αλλά αυτό θα είναι αργός θάνατος για μια ομάδα στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, που έχει μάθει να έχει μόνιμα πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Όσον αφορά την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έχει δείξει τη μεγάλη του αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να αλλάξει την ιστορία του Παναθηναϊκού με τους ξένους επενδυτές που έχει μαζί του. Έχω ιδιαίτερη πληροφόρηση, ξέρω καλά τι γίνεται. Αλλά, βέβαια, οι εταιρείες αυτές θέλουν εχέγγυα, ότι αυτό που τους έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ και των πέριξ χώρων, θα γίνει πράξη. Τότε, ναι, θα αρχίσει άλλη εποχή για τον Παναθηναϊκό, φυσικά με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο εγχείρημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags