Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέφτουν κεφάλια στον Ολυμπιακό, ποιοι πληρώνουν τη νύφη, πότε φεύγει ο Γκαρσία-Τα είπε όλα ο Σάββας
| 2018-04-01 13:00:00

Πέφτουν κεφάλια στον Ολυμπιακό, ποιοι πληρώνουν τη νύφη, πότε φεύγει ο Γκαρσία-Τα είπε όλα ο Σάββας

Sportdog Team
Πέφτουν κεφάλια στον Ολυμπιακό, ποιοι πληρώνουν τη νύφη, πότε φεύγει ο Γκαρσία-Τα είπε όλα ο Σάββας

Χαμός στο λιμάνι με την "καμένη γη" και τα... μαγειρέματα.

«Καζάνι που βράζει» θυμίζει ο Ολυμπιακός μετά και το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό (1-1). Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε κρίσιμο σταυροδρόμι λόγω και της νέας διακοπής του πρωταθλήματος για τις γιορτές του Πάσχα και κανείς δεν μπορεί να πει πως είναι σε θέση να προβλέψει με ακρίβεια τί ακριβώς θα συμβεί και ποιες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβει ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η οργή ξεχειλίζει στα «υψηλά κλιμάκια» της ΠΑΕ για παίκτες και προπονητή και δεν αποκλείεται άμεσα να «πέσουν κεφάλια». Γκαρθία και παίκτες είναι υπόλογοι για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει όχι μόνο να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά σε 8 χρόνια, αλλά κυρίως για το ότι σε μια σεζόν κατά την οποία συνέβησαν «πράγματα και θαύματα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι Ερυθρόλευκοι έχασαν το όποιο δικαίωμα μπορεί να είχαν να «φωνάξουν» πως έχει παραποιηθεί η βαθμολογία από εξωγενείς παράγοντες, αλλά και από τη διαιτησία. 

Για την κατάσταση σοκ που επικρατεί στον Ολυμπιακό  χαρακτηριστικότερη όλων είναι η εικόνα του Σάββα Θεοδωρίδη αμέσως μετά τη λήξη του ματς στη Λιβαδειά, όπως και ότι για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν θέλησε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα για πράγματα που σχετίζονται με την αγαπημένη του ομάδα. Βαθιά πικραμένος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, έχασε τα λόγια μετά το «στραπάτσο» στη Λιβαδειά και το μόνο σαφές είναι πως πλέον ο «λόγος» περνάει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.  

Το αφεντικό της ΠΑΕ είχε πρόσφατα ζητήσει εξηγήσεις από τον Οσκαρ Γκαρθία για την κακή κατάσταση της ομάδας και είχε ακούσει από τα χείλη του Ισπανού πως παρέλαβε «καμένη γη», κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης των παικτών. Είναι σαφές, όμως, πως αυτή η... καραμέλα θα πρέπει πλέον να έχει λιώσει στο στόμα του Καταλανού, μια και ο Ολυμπιακός έχει παίξει μόλις τρία ματς σε 41 μέρες! 

Παράλληλα, ο 45χρονος τεχνικός κατηγορείται ανοιχτά από τη διοίκηση και τους οπαδούς του πειραϊκού συλλόγου για το γεγονός πως η ομάδα παίζει χειρότερα από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν φαίνεται να γίνεται καμία δουλειά στις προπονήσεις του Ρέντη. Από τη μεριά τους, οι παίκτες ναι μεν είναι χαμένοι στον... κόσμο τους, όμως και ο προπονητής δεν τους έχει «κερδίσει», ούτε και έχει επιβάλλει τους δικούς του νόμους στα αποδυτήρια. 

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν πάρει έναν πρωτόγνωρο αγωνιστικό κατήφορο με... σπασμένα φρένα και κάποιος θα πρέπει να «πληρώσει τη νύφη» για το γεγονός πως η ομάδα δεν νίκησε στα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της (έχει επικρατήσει μόνο επί των Πανιωνίου και Πλατανιά μετά τις 21 Γενάρη)! Γι’αυτό και άνθρωποι που γνωρίζουν καλά και «από μέσα» την κατάσταση στον Ολυμπιακό επιμένουν ότι όχι μόνο δεν έχει κανένα μέλλον στην ομάδα ο Οσκαρ Γκαρθία, αλλά ότι θα είχε ήδη απομακρυνθεί αν δεν υπήρχε το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019 που τον «δένει» με το σύλλογο. 

Στο Λιμάνι θέλουν ασφαλώς να αποφύγουν να καταβάλλουν μια υπέρογκη αποζημίωση στον Ισπανό προπονητή για τρεις μήνες εργασίας, ωστόσο ο κόμπος μάλλον έχει φτάσει στο χτένι και η λύση αυτή πλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags