Facebook Pixel Sportdog.gr | Άλμα παραμονής για τον Απόλλωνα – Τριάρα στην Λάρισα, χαμός στην «ουρά» της Σούπερ Λιγκ!
| 2018-04-01 19:07:00

Άλμα παραμονής για τον Απόλλωνα – Τριάρα στην Λάρισα, χαμός στην «ουρά» της Σούπερ Λιγκ!

Sportdog Team
Άλμα παραμονής για τον Απόλλωνα – Τριάρα στην Λάρισα, χαμός στην «ουρά» της Σούπερ Λιγκ!

Σπουδαία νίκη με 3-0, άνω-κάτω η βαθμολογία.

Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε μία σπουδαία νίκη για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, καθώς επικράτησε 3-0 της Λάρισας με δύο γκολ του Αλμπάνη και ένα του Κονέ και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζωή, σε συνδυασμό με το 0-0 της Κέρκυρας με την Λαμία, ενώ έχει και ματς λιγότερο.

Με τη σημερινή νίκη ο Απόλλωνας έφτασε τους 22 βαθμούς, άφησε τελευταίο με 10 τον Πλατανιά και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στο -1 την Κέρκυρα, ενώ η Λαμία είναι από πάνω του με 25 βαθμούς.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 11ο λεπτό είχαμε και το πρώτο γκολ! Ο Αλμπάνης με εξαιρετική ενέργεια βρήκε τον Ελμπάζ, αυτός από κοντά σημάδεψε το δοκάρι, όμως στη συνέχεια της φάσεις ο Κονέ με νέο σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε στον Γιοβάνοβιτς, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμούς, στο 14’ διαμαρτυρήθηκε σωστά για πέναλτι, ενώ στο 23’ ο Χουάντερσον πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ του Κρίζμαν, ενώ αποτελεσματικός ήταν και στο 32' απομάκρυνε το δυνατό σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς. Ενδιάμεσα, ο Αλμπάνης απείλησε τον Μπόζοβιτς, ενώ στο 34' η κεφαλιά του Κύργια πέρασε άουτ. Τελευταία αξιοσημείωτη αλλά πραγματικά εντυπωσιακή ευκαιρία σημειώθηκε στο 42' με την ΑΕΛ να χάνει τρεις σπουδαίες στιγμές για να ισοφαρίσει.

Σε πρώτο πλάνο, ο Μασούρας έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής με τον Χουάντερσον να τον κερδίζει, με τον Κρίζμαν στην συνέχεια να εκμεταλλεύεται την σύγχυση και να πλασάρει, αλλά τον Κοντέ να διώχνει με προβολή.

Και πάλι ωστόσο η ΑΕΛ πλησίασε στο γκολ αλλά η «φωτοβολίδα» του Μασούρα τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι, με το 1-0 να μένει ως έχει.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε όπως... ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με απειλητική στιγμή για την ΑΕΛ. Ο νεοεισελθών Ναζλίδης τροφοδότησε με εξαιρετική κάθετη πάσα στον κενό χώρο τον Ντέλετιτς που από θέση βολής ηττήθηκε στην... μάχη του με τον Χουάντερσον.

Με εμφανές στοιχείο την... πτώση του ρυθμού, ο Απόλλωνας έκανε διαχείριση στο προβάδισμά του, φτάνοντας κοντά στο 2-0 με τον Παπάζογλου (55'), κλείδωσε ωστόσο το αποτέλεσμα με τον κορυφαίο δημιουργικά Χρήστο Αλμπάνη.

Ο 24χρονος άσος στο 66' «άδειασε» τον Βαγγέλη Μόρα και με άψογο εξωτερικό πλασέ σημείωσε το 2-0, φυλώντας το... καλύτερο για την συνέχεια.

Στο 72ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απομάκρυνση της άμυνας των φιλοξενούμενων και με μονοκόμματη φωτοβολίδα «εκτέλεσε» εν ψυχρώ τον Μπόζοβιτς για το θριαμβευτικό 3-0.

Οι ενδεκάδες:

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας (64' Χουάρες), Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (88' Ανιέτε), Ελμπάζ (74' Καστιγέχος), Παπάζογλου, Στάθης

ΑΕΛ (Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς (63' Λεοζίνιο), Μόρας, Ζίζιτς, Λαγός (46' Ναζλίδης), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (78' Γκόλιας), Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags