Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό «καρφί» Κουρμπέλη για την αποβολή του Ινσούα: «Αν το είχε κάνει παίκτης της ΑΕΚ…»
| 2018-04-02 00:40:00

Τρομερό «καρφί» Κουρμπέλη για την αποβολή του Ινσούα: «Αν το είχε κάνει παίκτης της ΑΕΚ…»

Sportdog Team
Τρομερό «καρφί» Κουρμπέλη για την αποβολή του Ινσούα: «Αν το είχε κάνει παίκτης της ΑΕΚ…»

Ξέσπασε κατά της διαιτησίας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού!

O Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, να αφήνει αιχμές για τη φάση της αποβολής του Ινσούα, τονίζοντας ότι ο διαιτητής δεν θα έδειχνε κάρτα, εάν το μαρκάρισμα είχε γίνει από παίκτη της Ένωσης!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου, που κάθε μέρα μαχόμαστε για το καλύτερο. Είμαι περήφανος για εμάς. Προσωπικά δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε. Ας το κρίνουν άλλοι, εμάς η δουλειά μας είναι άλλη. Αν μιλούσαμε για τη διαιτησία από την αρχή της σεζόν, δεν θα τελειώναμε ποτέ. Είδα τη φάση της κόκκινης, ήταν μπροστά στα μάτια μου. Αν είχε γίνει η ίδια φάση με παίκτη της ΑΕΚ δεν θα το έδινε με τίποτα, ειδικά στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο της ΑΕΚ απέναντι του».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε γενικά στο φετινό πρωτάθλημα και έδωσε την άποψη του για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν: «Ενώ το πρωτάθλημα ξεκίνησε καλά, ανταγωνιστικά με 3-4 ομάδες -βάζω και τον Ατρόμητο μέσα- που παλεύαν για την πρώτη θέση, στο τέλος είδαμε ότι πάλι κάτι κάνουμε λάθος στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί βλέπουμε ότι όσο πάει και φτιάχνει το πρωτάθλημα, δεν είναι όπως παλιά. Εμείς οι παίκτες πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα σε τέτοιες καταστάσεις και να κάνουμε κάτι να ακούγεται η γνώμη μας, γιατί εμείς έχουμε τη δύναμη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags