Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Δώνη και ατάκα με νόημα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού!
| 2018-04-01 23:21:00

Ξέσπασμα Δώνη και ατάκα με νόημα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Δώνη και ατάκα με νόημα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού!

Έντονα παράπονα από τον άσο του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Θάνου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με ένα πέναλτι για χέρι του Βράνιες που δεν δόθηκε να είναι μία από τις φάσεις, στις οποίες αναφέρονται οι Πράσινοι.

Εκεί στάθηκε και ο Χρήστος Δώνης, που ήταν δίπλα στη φάση, τονίζοντας ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ έχει βρει την μπάλα ξεκάθαρα με το χέρι και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι η αποβολή του Ινσούα ήταν άδικη.

Ο νεαρός άσος του Τριφυλλιού, μάλιστα, αναφέρθηκε στους ανθρώπους της ομάδας του, τονίζοντας ότι πρέπει να κάνουν τους διαιτητές να σέβονται τον σύλλογο!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες, ήταν αναμενόμενο να πιέσει η ΑΕΚ και εμείς να κλειστούμε πίσω. Η αποβολή του Ινσούα είναι πολύ άδικη! Στα πρώτα 10’ είχαμε δεχθεί τρεις κίτρινες κάρτες χωρίς να γίνεται σκληρό παιχνίδι! 45-50.000 κόσμος ήρθε γήπεδο για να δει ένα κανονικό παιχνίδι… Αν ήμουν ουδέτερος, δεν θα ευχαριστιόμουν αυτό το ματς που έγινε απόψε, με τις συνθήκες που έγινε… Το πέναλτι που Βράνιες, που δεν μας δόθηκε, το είδε όλος ο κόσμος! Έπαιξε 100% ρόλο η διαιτησία στο ντέρμπι. Όσο ήμασταν με 11, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για γκολ…

Όταν είσαι απλήρωτος, δεν είναι καλό το κλίμα… Για μένα το χειρότερο δεν είναι το να είμαι απλήρωτος. Είναι το όταν πας στο γήπεδο, πρέπει να σε σέβονται. Νιώθω πως δεν με σέβονται. Όταν είμαι στον Παναθηναϊκό, θα δεχθώ και να μην πληρωθώ κάποιους μήνες. Θέλω, όμως, να με σέβονται σαν παίκτη εντός της ομάδας και οι άνθρωποι του συλλόγου να κάνουν τους διαιτητές να μας σέβονται! Είναι βαρύ το κλίμα, όπως είπα, αλλά δεν τα βάζουμε κάτω… Έχουμε κάποια ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος και ελπίζω να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να είμαστε καλύτεροι του χρόνου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags